Dissabte, 9 de Febrer, vam poder gaudir d'una diada de volei al municipi de Petra. La nostra escola de volei hi participà amb dos equips de categoria benjamí.
Aquestes diades estan organitzades perquè els nins i nines que practiquen aquest esport puguin gaudir d’un matí de jugar a volei, de poder posar en practica tot l’après fins al moment i de convivència amb altres nins i nines d’altres indrets de Mallorca.
 

 A aquesta diada participaven els pobles de Petra, Son Servera, Algaida, Vilafranca i Son Servera.
Les nostres nines de l’escola de Volei van poder jugar diferents partits i  ho van passar molt bé!




Diumenge 10 de Febrer

CV Alcúdia 3 - Parque Nereida Suites Hotel 0

Sets: 25-8/ 25-9 / 25-5

Jugadores: Marta Muñoz, Valentina Fuentes, Lena Torremocha, Ainoa Pérez, Gloria Reche, Maria del Carmen i Ariadna Garrucho.

Partit complicat el disputat dins Alcúdia, ja que l'equip patia nombroses baixes. Així i tot, les nostres jugadores no van abaixar els braços en cap moment. Es va decidir que seria un partit per anar a gaudir de jugar i intentar posar en pràctica tot l'après fins ara.



Els tres sets van ser més o menys iguals, dues jugadores de l’equip contrari realitzaven una sèrie de punts seguits de servei fort, i els altres punts que es lluitaven, per falta d’encert i mala sort acabaven al marcador contrari.

Les jugadores ho van donar tot a la pista i a poc a poc s'està reflectint als partits, l'esforç que fan cada dia als entrenaments. Les piloten ja no toquen tan fàcilment a terra, el servei ja no es falla i comencem a entrar dins el joc. I per això, ens anàrem molt contents a casa.

Però també van poder experimentar que l’absència de tantes jugadores afecta al grup, necessiten el suport de totes, ja que han creat un grup que per elles és un petita família.