Notícies del judo del cap de setmana del 9 i 10 de febrer 2019



 Marga Roig medalla d’or de la copa d’Espanya Sevilla 19

El Renshinkan es troba en plena temporada esportiva, moltes són les activitats que hi ha hagut en els caps de setmana El passat dissabte, dia 9  de febrer, Sevilla va ser l'amfitriona per a la Copa Espanya de Veterans. Marga Roig de 30 anys, va participar en aquesta la seva nova cita la master. El resultat no va poder ser més eloqüent, 4 combats, 4 ippons de la seva tècnica especial "tai otoshi"

 

Lluís Llull i Joan Toni Arquellada a la fase sector del Campionat d’Espanya Júnior 

Diumenge els juniors (15 a 20 anys) van tenir el seu torn, Barcelona va ser la seu per a la fase sector zona est del campionat de España.Murcia, València i Catalunya van ser les nostres autonomies rivals. LLuis (en edat cadet, 16 anys) venç el seu primer combat, i perd el segon en la tècnica d'or. Joan Toni no obté resultat.

 

4 medalles d’or, 3 de plata i una de bronze, pels escolars del Reshinkan al Memorial Feliu Portella 

Pollença, ciutat natal del gran mestre i amic Feliu Portella, celebrà el seu primer memorial, el 3r rànquing escolar (12 a 17 anys) que serveix per a la classificació del Campionat de Mallorca.

El club del Llevant mallorquí va obtenir una de les millors places. Wassim el Arjouni, Marc Vives, Soy Thheunisse i Lluís Llull Riera, guanyaren tots els seus combats i obtingueren la primera plaça;  Nabila Zerouali, Sofia Nieto i Andreu Morey, obtingueren la medalla de plata, mentre que Pere Antoni González, va guanyar la de bronze.