Medalla d'or per l'equip femení sub 12

Diumenge passat es va celebrar el Cross des Raiguer a Inca, on també se celebrava el Campionat de Mallorca per equips d'edats escolars.
Les nines de la categoria sub -12 van quedar campiones de Mallorca amb 31 punts, segones Club atletisme Porreres amb 63P (l'any passat van ser les guanyadores i l'equip gabellí 2n) i en tercera posició el club atletisme Pollença, amb 87 punts.

Les germanes Lorenzi, Inés i Paula, com ja ens tenen acostumats arribar 2a i 3a respectivament, cal destacar aquesta vegada la carrera d'Aina Miquel i Maria Servera que van fer els seus millors resultats, en aquests tipus de curses, entrant 6a Aina i la 20 Maria. L'equip 'aquesta categoria va ser més ampli però són únicament 4 les que puntuen.

En la mateixa categoria masculí, hi va haver una mica de mala sort ja que vam tenir baixes de darrera hora i amb menys de 4 participants no puntuaven. Cal destacar la segona plaça de Jaume Llaneras i la 3a de Victor Wallarabenstein, que van protagonitzar un bon esprint final. Amb 4 participants hi hagués hagut clares expectatives de pòdium.

Les noies sub.14 van patir el mateix que els nois sub.12 un abandonament en la carrera i es van perdre la possibilitat de puntuar i de fer  pòdium, destacar la 15a posició d'Elisa López, 19a de Maria Capo i la 26a de Paula Vizueta.

En canvi hi va haver sorpresa amb l'equip masculí sub.16 que, sense gaire soroll, van córrer molt bé en equip i es van classificar en la 5a posició del Campionat.
Salvador Brunet va quedar 19è, Martí Cerdà 24è, Joan Pons 25è i MIquel Alzina 26è.

Fora del campionat d'equips, hem de destacar els resultats de Chloe Tétard, 2a en sub.8, Glòria Jaume 5a en sub.8, Inés Flaquer 5a en sub.10, Margalida Servera 11a sub.10 i Noelia Pavón 15a a sub.10. Dels al·lots destacar el 3è Toni Llaneras en sub.8, Roc Serra a sub.10y Jaume Cutillas 11è sub.10.

Magnífics resultats de l'escola, preparats per al següent cap de setmana a la Porcíncula (Palma), on  es celebrarà el Campionat de Mallorca individual.