El judo Renshinkan, triomfa a la Copa d'Espanya de Tortosa 2019,  amb un bronze i un 7è lloc 




Cap de setmana intensiu per als esportistes del Centre de Tecnificació de Mallorca. La Ciutat catalana de Tortosa una vegada més va ser l'amfitriona de la Copa de Catalunya, categories infantil i júnior.

Dissabte matí toca el torn als infantils (13 i 14 anys) Àrbitre Juan Andres Martinez (RSK), responsable de l'equip Udoka (JCP) amb 4 esportistes, Gabriel Sala (EDM) Ogonna Ikeme (JCP) i del RSK, Joan Toni Gallardo i Saif el Arjouni. Comença Gallardo amb un quadre eliminatori de 27 competidors, guanya 3 combats, perd dos i aconsegueix una brillant setena plaça. Saïf amb un quadre eliminatori de 34 esportistes guanya 5 combats i perd un, resultat bronze. Ogonna, venç 2 i perd un, resultat plata. Gabriel Sala no obté resultat.

Diumenge matí surten al tatami els júnior. Responsable de l'equip Pep Mascaró (RSK) amb 8 esportistes, Biel Izcue i Miriam López (EDM) Nadal Grandal, Iván Martín i Toni Oliver (FEL) Joan Toni Arquellada (RSK) Maria Fonte (BRE) i Núria Farelo (TKK) Nadal, Iván, Miriam i Biel, no obtenen resultat. Mentre que Arquellada i Toni Oliver guanyen un combat. Maria, venç dos combats i perd un es proclama plata i Núria venç 3, perd un i el resultat és bronze.