Mini masculí
Porto Cristo - CB Capdepera

Bon partit  dels minis  que varen gaudir de jugar i en el que vam poder veure tots els jugadors aportant a l’equip i fent la feina que es treballa cada setmana.

Ara venen les vacances de Nadal i esperem que tornin amb més energies i amb moltes ganes de  seguir aprenent.

 


Sènior femení
Zona5 70 - CB Capdepera  34

Encara que la diferència de marcador és molt gran, el partit va ser igualat en tot moment , excepte en el darrer moment, quan el Zona5  amb un gran control de la zona pressionat molt no va deixar anotar a les gabellines alhora que l’equip visitant es va anar en el marcador.

Una llàstima acomiadar l’any amb aquest resultat.

Segur que l’any vinent ens esperen bon moments de bàsquet amb aquest equip.



Infantil masculí
Porto Cristo 50 – CB Capdepera 85

Molt bon partit  dels infantils, que segueixen molt agressius  en defensa i intentant el contraatac ràpid. Vam veure un gran Porto Cristo  que va donar batalla tot el partit, fins allà on han aguantat. Els gabellins als dos darrers quarts han seguit amb bona actitud  que ha fet que robessin pilotes i fessin cistelles fàcils. A destacar els 40 punts fets des de fora de la botella.
 


Júnior masculí

Ciutat d’Inca 82 . CB Capdepera 68

Gran partit dels juvenils que arribaren a donar  un bon ensurt a l’equip d’Inca. Destacar que a Capdepera el resultat va ser molt negatiu, en aquesta ocasió han perdut de només 14 punts. Al descans el marcador era de 57 a 34 i en els darrers dos quarts només van aconseguir anotar 25 punts

En definitiva, una gran partit dels juvenils del CB Capdepera.