La Salle F.S.  5 - 2  S’Alzinar.F.S.Euforia

Els diumenge 16 de desembre l'equip gabellí, s'Alzinar Futsal se desplaçà fins el Pont d'Inca de Palma per jugar amb l'equip de La Salle. Partit molt igualat malgrat el resultat final. A la primera part S’Alzinar va perdonar moltíssim i el porter rival també ho va aturar tot. La primera part va acabar amb  un 1-0 per La Salle. Al principi de la segona part S’Alzinar va marcar un bon gol de jugada de combinació i als següents compassos del partit S’Alzinar va remuntar posant-se amb un 1-2, però a falta de 5’ pel final l’equip local va fer dos gols molt ràpids amb porter jugador fent el 3-2. Els gabellins intentant reaccionar amb porter jugador varen rebre dols gols més acabant el partit 5-2, al final una amarga derrota que ens baixa a la 5a posició de la classificació.

El divendres que ve a Capdepera seguirem lluitant en el darrer partit abans de les vacances.

Divendres 21:00 h.