Poblense B, 1 - Escolar, 2

Partit jugat després d'una forta pluja i que l'Escolar tirà de galons per controlar el partit. Al minut 21 s'avançava de penal i va controlar el partit fins al descans. Al minut 22 de la repressa empata el Poblense B en una errada de la defensa  però l'equip no s'enfonsà i a 15 minuts del final Jaume Faba, a qui hem de destacar aquesta jornada, tornava a marcar el que seria el 1-2 definitiu.
Jaume Faba és el segon màxim golejaedor de la categoria amb 9 gols, (4 de penal).

Arribam al primer quart de la lliga en posicions d'ascens tot i el quadre de lesions. Entre el segon classificat i el que fa 10 sols hi ha 6 punts. Les diferències entre els equips són petites i pot ser que el joc que vol fer l'Escolar és massa brillant per aquesta categoria on les coces van a senallades. Atenció al Santa Mónica i al Serralta. Cert és que el final de la volta és contra els equips capdaventers i que, de moment, serà entre aquests on es decidiran les primeres posicions. L'equip té marge per créixer i si manté la regularitat apostaríem per l'ascens.