Temporada 1987-1988 (1)

  


Pedro Morey Melis, president


 

Acabada la temporada 1986-1987, la junta gestora presidida per Pep Gallego, juntament amb el seu amic, el doctor Eloy Espinar, van convèncer en Pedro Morey Melis perquè presidís l'Escolar. Des de la temporada 1982-83 fins a la 1987-88, s'incentivava els jugadors, primer fitxant molts militars i després jugadors d'altres pedreres, tots per a reforçar l'equip amb la idea de jugar a superior categoria, cosa que es va aconseguir.

En Pedro Morey es va fer càrrec del club aquesta temporada i li va tocar viure una de les pitjors èpoques esportives del primer equip, ja que es va descendir de Tercera Divisió a Primera Regional Preferent. Però, aquesta temporada, tot i el descens, va ser positiva de cara al club. En Morey va fer que es canviàs la concepció de club que s'havia trobat i tornà a implantar els criteris anteriors a aquests sis anys, cosa que els seus successors han continuat.

Pedro Morey Melis

Com a jugador primer ho va ser en el camp de les Escoles Noves i després en “es Figueral”, i al costat dels seus amics ajudà a endreçar aquest terrreny de joc. Un dels treballs que van fer va ser col·locar les porteries.

El van cridar per a ser president en un moment difícil, quan el club estava en mans d'una gestora, ja que en la temporada anterior el president havia dimitit. Però li bastà una temporada d'estar al capdavant de l'entitat, ja que la idea que tenia, amb els seus companys de directiva, era que qui volgués jugar a futbol amb l'Escolar ho fes amb ganes de practicar esport i deixar la idea de jugar a futbol per guanyar doblers.

Va trobar un equip de Tercera Divisió muntat a base de talonari, carregat de problemes i de deutes. En Pedro Morey va estar content de reiniciar una línia que després han seguit altres directives, i està satisfet perquè aquesta manera de fer esport ha donat bon resultat. En Morey està orgullós d'haver estat president de l'Escolar i de veure que hi ha molts de nins i joves que poden jugar i fer esport.

Juvenils 86-87. Drets: Guillem Danús (segon entrenador), Miquel Vives “Miki”, Tomeu Gómez, Pep Lluís Nicolau, Juanmi Gelabert, Pere Fuster, Suso Cruz, Tomeu Pascual "Papa" (entrenador), Pedro Crespo. Acotats: José A. Herrera, José Luís Rufo, Carlos Torres, Andrés Peraita, Xisco Mena, Pedro Alzamora, Jaume Torres i Tomeu Garau.

Un equip juvenil del qual vam gaudir en el seu moment, pel seu bon joc, destacant també la seva esportivitat dins el camp. Va ser segon del seu grup, darrere el Petra.

Alevins 86-87. Drets: Joan Ferrer, Biel, M.A. Esteva, Joan Maria, Toni Fuster, Jaume Adrover, J.M.Paniagua, Jeroni Adrover.Acotats: J.C.Barrantes, Frank Nebot, Ezequiel, Fernando Martínez, Antoni Gomila, Antonio García.


Miquel Bestard