Sènior masculí

Capdepera Bolero 39 - 74 Campos

Períodes : 8-20; 8-26; 10-18; 13-10

Jugadors: Moreno S. (2), Sánchez E. (2), Ginard M. (7), Servera A. (7), Sánchez I. (13), Vives J. (2), Regueiro M. (0), Sánchez S. (6), Ajoeb N. (0). 

Una nova derrota de l’equip sènior davant l’equip de Campos. Els jugadors locals no varen estar encertats amb el tir en cap moment del partit, la qual cosa va fer  que el marcador quedés molt a sota del que és normal en aquesta categoria. D’altra banda l’equip visitant aconseguí un alt percentatge de tir, especialment amb els tirs de 3, arribant als 45 punts. Els gabellins segueixen formant un equip  amb molts de jugadors nous, alguns dels quals duen molts d’anys sense jugar

Sub23 femení
Llucmajor 51 - Capdepera 48

El conjunt gabellí començà el partit a un ritme inferior al de l’equip rival. A mesura que el nostre equip incrementà la seva intensitat defensiva, frenà la capacitat anotadora de l’equip rival, i aconseguí  ajustar el marcador al final de la primera part. La segona meitat del partit va ser molt ajustada en tot moment, entre d’altres coses gràcies a l’increment de l’encert en l’aspecte ofensiu i mantenir un bon nivell defensiu. Al final, el partit se decidí per una canastra favorable a l’equip local, el Llucmajor.