La prova se celebrà dia 2 de setembre a Sudàfrica


 
En Xisco Nebot continua aconseguint uns resultats excel·lents en la modalitat Ironman 70.3, aquesta vegada en el campionat mundial celebrat a Nelson Mandela Bay, Sudàfrica. Recordem que l’Ironman 70.3 és conegut com el mig Ironman, i consisteix em recórrer  113 km en total, repartits en 1,9 km de natació, 90 km de bicicleta i 21,1 km de carrera.

En Xisco va aconseguir arribar en la desena posició de la seva categoria, un gran resultat, amb un temps de 4h 26 minuts i 44 segons. Pel que fa a la natació va emprar 0h:30:32, de bicicleta 2h:27:51 i de carrera 1h:21:29.

En Xisco ens ha comentat que el dia es presentà una mica complicat, ja que la sortida va ser amb fred i vent. Malgrat que l’aigua estava ben freda (al voltant del 16 graus), en Xisco va cobrir la natació en el temps previst.

Pel que fa a la bicicleta va tardar més del que havia previst, ja que s’hi va trobar vent de cara, a més va passar molt de fred.

Va començar la carrera amb molèsties als dits dels peu, possiblement pel fred, però així com avançava, va entrar en calor acabant bé la cursa.

Les transicions van ser molt llargues i caminaren sobre l’asfalt amb pedretes que es clavaven en els peus.

Al final va quedar molt content amb el resultat. "Volia fer entre els 10 primers i he arribar el 10è de la categoria, va ser una llàstima no tenir referències dels competidors directes, ja que el 9è i el 8è amb prou feines li van treure uns segons".

Li donem l’enhorabona pel bon resultat obtingut i desitgem que gaudeixi d’un bon descans mentre planifica els propers objectius per l’any vinent. Gràcies Xisco!