1982

  

Miquel Cassellas Flaquer,

                     president 1982-1984

Amb les eleccions guanyades. en Miquel es va posar a treballar. El primer que va fer va ser formar la directiva, que quedà de la següent manera: president, Miquel Cassellas Flaquer; vicepresident, Pep Serra Bonnin; tresorer, Antoni Vaquer Alzina; comptador, Miquel Cassellas Fornés; secretari, Viceç Nadal Sunyer; vicesecretari, Josep Amengual Caldentey; vocals, Josep Gallego Méndez, Josep Gómez-Quintero Garau, Jaume Garau Lliteras, Maties Sánchez Bauzà, Jaume Massanet Lliteras, Bartomeu Fuster Pastor, Miquel Lliteras Caldentey, Manuel Barbón Zafra, Ángel Valero Gómez, Climent Garau Dalmau, Jaume Fuster Alzina, Joan Reig. Delegats d'equip, Climente Garau Dalmau i Carlos Loshuertos Tous.


Toni Serapio, Vicenç Nadal, Pep Serra i Pep Gallego, quatre persones importants en la història de l'Escolar

Les dues temporades anteriors, l'Escolar havia patit per mantenir la categoria i la idea de la nova directiva va ser el fer un equip més competitiu, pensant amb la bona remesa de jugadors que havien acabat la seva etapa juvenil i reforçant l'equip amb jugadors forans de certa qualitat. L'objectiu era quedar el més amunt possible de la classificació i fins i tot ascendir a Tercera Divisió. Un cop fitxat l'experimentat entrenador Pedro Ríos, es va posar en marxa una comissió tècnica per a visualitzar reforços amb qualitat contrastada. Es va comptar amb la col·laboració del gabellí Juan Manuel Serra, capità de l'exèrcit, que informava de l'arribada de jugadors provinents de la península. La comissió tècnica es desplaçava al campament per fer proves a aquests jugadors, alguns es van fitxar i d'altres no van superar proves. Perquè els jugadors poguessin venir a Capdepera i desplaçar-se els dies de partit, el club els comprà un cotxe de tercera mà.

En el curt període de la directiva de Miquel Cassellas, va ser molta l'activitat i l'efectivitat que va tenir. Es va posar en marxa la secció de bàsquet, hi va haver un equip de voleibol dirigit per Pep Miró "Xisquet" (equip aquest que va tenir poc recorregut), també es va inscriure per primera vegada un equip de benjamins... Amb la col·laboració de diferents casa comercials, es van col·locar tanques publicitàries al camp, es van instal·lar uns bancs de fusta a la que avui és la tribuna de sol i es va aconseguir una gran quantitat de socis, que fregaren els 500. En Miquel va comptar amb un gran suport del seu amic Pep Gómez-Quintero.

  Primer equip Benjamí.  Drets, darrere els jugadors: Pep Fuster, Paco Gambins, Pep Gómez, Miquel Cassellas i Jaume Gelabert. Jugadors, drets: Pep Cassellas, Igor, Juanmi, Miki, Tete, Rufo, Castellano, Mitos. Acotats: Nicolau, Cristian, G. Barrantes, Gabi, Brunet, Gómez, Torres, Yáñez, Fuster.


Miquel Bestard