Gran èxit de la 9a estada de judo, Cala Rajada 2018Ja fa 9 anys que el Reshinkan du a terme la seva trobada a Cala Rajada, programant tota una sèrie d'activitats durant un cap de setmana de juny.

Un cop més aquest emblemàtic club ens va deixar sorpresos per la seva capacitat organitzativa. Últimament són moltes les activitats que aquesta escola programa pels seus alumnes El cap de setmana del 22 al 24 de juny , i promocionat per la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera, Cala Rajada va se el lloc de trobada d'uns 80 esportistes que van participar en les 3 jornades d'estage: Divendres tarda, dissabte matí i tarda i diumenge matí.

 La gran diversitat d'activitats és la característica d'aquest estage:  Judo, excursions, platja, piscina, classe d'idioma oriental... i moltes més. Però, sens dubte, el més emocionant de l'acte va ser el festival de fi de curs al carrer. Aquest es va dur a terme al carrer just davant de l'entrada de l'Hotel concentració. Tots els pares i acompanyants van estar presents i també els clients, no es van perdre l'ocasió aplaudint les demostracions dels petitons i les projeccions dels competidors. El Gimnàs Sabater Olimpic de Palma, també va estar present sota la direcció del seu professor Biel. Finalitzada la demostració es va fer el lliurament de les corresponents distincions a tots els participants, essent l'encarregada la sotsdirectora de l'Hotel, na Lida.Per finalitzar la festa, els nins i nines i els seus pares allà presents, van poder degustar un bocí de pastís a càrrec del judoka Pep Lluís, director del Forn Can Paco de sa Pobla.