ESCOLAR 1-2 AlgaidaLes graderies plenes per acomiadar la temporada. "No ha pogut ser" era el comentari general, ni avui ni al llarg de la temporada. No s'ha pogut aconseguir l'objectiu de l'ascens. Ens queda el regust amarg. Onze derrotes en trenta-vuit jornades són massa derrotes. Ja ho deiem en les cròniques setmanals en perdre contra l'Alqueria i Montuïri, I al final, malauradament ens hem de recordar d'aquestes derrotes que ara haguessin possibilitat l'ascens ja que hem quedat a 2 punts del tercer. 
En el partit d'avui l'Escolar ha sortit ben endollat i ben situat al terreny de joc amb ganes d'agradar i, possiblement, ha fet el millor partit de la temporada. A la mitja hora s'avançava en el marcador, fruit del domini que exercia.
Però l'Algaida, un equip amb ofici, ha sabut aguantar les embestides de l'Escolar i poc a poc ha aconseguit fer.se amb el domini del partit i del marcador a falta de 12 minuts pel final. Amb tangana, ball de targetes i expulsions que no desllueixent el partit. 
Avui s'ha de destacar a tot l'equip, tota la plantilla que ha acabat amb tots els efectius que començaren.La plantilla és jove i té futur. L'any que ve es pujarà per poc bé que es facin les coses. La directiva ja treballa en el nou organigrama on Fernando Martínez es farà càrrec de la coordinació del futbol base. Bon fitxatge!

GOLS

1-0 FERNANDEZ MUNTANER, JAUME (29')
1-1 PEREZ REYES, JUAN A (53')
1-2 ORTEGA QUIJADA, JOSE MIGUEL (78')

Francisco López Medina amb 26 gols ha estat el màxim golejador de l'Escolar i 4art del campionat.

TARJETES

FABA SANCHO, JAIME (10')
MARTI ORPI, MIQUEL (20')
GRANADOS MULERO, XAVIER (34')
BISELLACH ALCON, MARTI (34')
LOPEZ MEDINA, FRANCISCO (68')
BISELLACH ALCON, MARTI (87')
FERNANDEZ MUNTANER, JAUME (87')
FABA SANCHO, JAIME (89')