El judoka del Reshinkan, puja al pòdium de la categoria Màster3 (40 a 45 anys), celebrat a Canàries


 

El calarrajader Santi Espiritusanto, en la categoria de M3 (de 40 a 45 anys) torna a trobar-se en un dels seus bons moments, ha estat tot  l’any entrenant perquè aquesta sigui un altre temporada brillant.

 

La setmana passada Les Palmes de Gran Canària, va ser el centre d'atenció per al judo màster, una categoria que cada dia agafa més adeptes en la qual les velles glòries reneixen mostrant tot el seu arsenal esportiu. La categoria màster ara per ara està plena d'ex campions d'Espanya, europeus, mundials, olímpics etc etc. Santi va mostrar una vegada més les seves  excel·lents tècniques de tota la vida, els seoi nages , els o goshis, i els uchi mata van estar a l'ordre del dia en què només va ser frenat en semifinals, per qui es proclamaria campió.

Ara només hi ha un clar objectiu, Glasgow. Aquesta ciutat escocesa serà el nou objectiu ja que a mitjans de juny acollirà el Campionat Europeu, en el qual l'esportista del Renshinkan no vol desaprofitar l'ocasió de provar-se amb els millors del nostre continent.

Enhorabona Santi!