El club Myotragus de Capdepera aconseguí la tercera posició, darrera del Nòrdic Walking Palma i Nòrdic Walking Llevant


 

Diumenge, dia 27  de maig,  va tenir lloc la segona Cursa de Marxa Nòrdica de Son Ferrer (Calvià) organitzada pel Comitè de Marxa Nòrdica i l’Ajuntament de Calvià. La prova suposava el Campionat Balear de Clubs del 2018,


La prova comptà amb una bona participació (més de 50 marxaires) dels distints equips de marxa nòrdica de Mallorca. Hi havia dues categories, una de 10 quilòmetres i altra de 5 km, en un circuit gairebé pla.

Pel que fa a la puntuació per clubs, el club Nòrdic Walking Palma aconseguí la primera posició amb 68 punts; el segon va ser l’artanenc Nòrdic Walking Llevant amb 41  punts; i en tercera posició va quedar el Club Myotragus de Capdepera, amb 25 punts.

Pel que fa a l’aspecte individual va guanyar l’actual campió del món de nòrdic walking de mitja marató, el francès Melvin  Oluwagbemi. La segona posició va ser per Marc Rigo i la tercera per Rodrigo Harriero.
 

Pel que fa a la classificació femenina absoluta, el club Myotragus s’imposà amb el primer i segon lloc, de mà de Cati Ferriol i Àngels Alzina.Aquestes són els temps dels 7 corredors del club Myotragus Capdepera, que obtingué un preuat tercer lloc amb una participació limitada.

- Pep Francisco Pérez, 3r veterà masculí A, amb un temps de 1:14:17

- Suso Rexach, 4t veterà masculí B, amb un temps de 1:18:59

- Cati  Ferriol, 1a veterana femenina, amb un temps de 1:21:36

- Bartomeu Mir, 7è veterà masculí A, amb un temps de 1:21:50

- Àngels Alzina, 2a veterana femenina, amb un temps de 1:22:01

- Paco Galián. 7è veterà masculí B, amb un temps de 1:27:34

- Rosa Estades, 3a veterana femenina A, amb un temps de 1:28:52

D’altre banda volem comentar que a la cursa de la competició nacional FEDME d’Elburgo  (22 d’abril) van participar na Cati Ferriol i Pep Francisco Pérez, formant part de l’expedició balear (que obtingué tres medalles).


 

La segona prova del campionat nacional va ser a Elx, on també participaren Cati Ferriol i Pep Francisco Pérez.