Els judokes del col·legi Molí d'En Xema triomfen a la 4a edició del Festival EscolarPuntual com estava previst, es van presentar l'acte a càrrec el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manacor Sr. Miquel Perelló, mentre que les paraules de cloenda les va dirigir la presidenta de l'AMIPA Sra. Benvinguda Febrer. El dos van lliurar les plaques de participació en les següents escoles convidades: de Manacor: La Puresa, Simó Ballester, Jaume Vidal, Sa Graduada, i el Renshinkan, també Renshinkan Cala Ratjada, Son Servera, al Poliesportiu Na Caragol (Artà), el Rosa dels Vents de la Colònia de Sant Pere, el Talaiot de s'Illot de Petra el Juniper Serra, el col • legi Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç, Na Penyal de Cala Millor, Punta de n'Amer de sa Coma i els amfitrions al Col • legi Molí de Xema de Manacor.

 

I com no podia ser d'una altra manera les instal • lacions esportives del Col • legi Manacorí  Molí d’en  Xema, es var vestir de gala i va ser l'escenari d'un dels festivals infantils de judo que mes ressonància tenen en nostra illa. 127 van ser els nens i nenes des dels 3 fins als 13 anys van fer que els pares i acompanyants allà presents gaudiren de les millors actuacions del judo escolar. Tot gràcies a la Col·laboració de l'Ajuntament de Manacor i l'organització de La AMIPA i del Renshinkan.

En definitiva un espectacular festival de judo on també vam poder gaudir d'una actuació de judo de competició duta a terme pers als representants del RSK al passat campionat d'Espanya Escolar.