El RSk obté uns bons resultats a la Súper Copa d'Espanya 2018, celebrada a Alacant.  
 


Aquest passat cap de setmana (10 i 11 de maç) Alacant va ser el punt de trobada dels esportistes nacionals categoria escolar, aquest l'últim rànquing valedor per a la classificació directa per al Campionat d'Espanya.

L'expedició va estar formada per tres equips: El Judo Can Pastilla, el Bushidokan de Menorca i el Renshinkan. També van estar presents el Castell i l'Escola Menorquina de judo, amb brillants resultats.

Molt bé els esportistes del club del Llevant Mallorquí, el Rshinkan, ja que Jaume Cabrer aconseguíla medalla de bronze, un bon resultat cara a la seva preparació per a la medalla del Campionat Nacional. Cal comentar que l'esportista més destacat, i triomfador de l'expedició, va ser sens dubte Josep Santandreu Sureda, que després de vèncer 3 rondes només va ser frenat pels medallistes de la seva categoria.



Lluís Llull i Joan Toni Gallardo van vèncer una ronda alhora Sofia Nieto i Víctor Morales van realitzar un excel·lent combat mostrant un clar progrés en competicions d'aquesta envergadura.
Andrés González del judo Can Pastilla, va estar apoteòsic només frenat pel campió del seu grup, aconsegueix el bronze i un bon resultat de cara al rànquing nacional, Ogona Ikeme, venç una ronda i es proclama setena del seu grup, alhora els del Bushidokan Luis Lozano es proclama cinquè després de vèncer i realitzar uns excel·lents combats i Biel Escrivà aconsegueix vèncer dues rondes eliminatòries.

Dir que aquest va ser un campionat de molt nivell prop de 1000 participants, totes les autonomies van estar presents, a més de representants de Portugal, França i Anglaterra.