Sineu Atlètic 5 - 3 S’Alzinar FS Encinaluz

Derrota de l‘equip de Capdepera davant el Sineu, un dels millors equips de la categoria.
Dia 25 de febrer al polisportiu de Sineu  se va viure un intens partit de principi a fi on els dos equips feren un bon joc i tingueren ocasions a parts iguals.

El Sineu va marcar 2 gols molt ràpids però S’Alzinar es va refer i empatà 2-2 abans del descans amb un fort xut de fora l’àrea i amb una bona jugada col·lectiva.

Al principi de la segona part es va dominar el joc però, desgraciadament, el Sineu mitjançant dues contres es va posar 4-2. L'equip gabellí reaccionà i marcaren el 4-3 i als darrers minuts del partit es preveia l’empat, ja que els gabellins pitjaven a dalt i tingueren nombroses ocasions, però el Sineu va aprofitar una pèrdua i marcà el 5-3 definitiu.

Actualment s'Azinar futsal- Encinaluz és el cinquè de la classificació amb 28 punts.

La setmana que ve seguirem lluitant per estar a la part alta de la classificació, rebran al U.D Plasol d’Alcúdia al pavelló d'Es Figueral de Capdepera a les 17:00h.