inici

Cap Vermell

Cati Ferriol i Suso Rexach tornaren pujar al podium a la copa d'Espanya de Marxa Nòrdica celebrada a Granada

Ambdós obtingueren el bronze a la categoria Veterans B, a la cursa nocturna de La Alhambra.


 

El passat dissabte dia 24 de juny, se celebrà a Granada la quarta prova de la copa d'Espanya 2017 de Marxa Nòrdica. En aquesta hi participaren esportistes del nostre club Myotragus i també dels clubs Marxa Nòrdica de Llevant i de les Milanes d'Alaró. L'expedició de competidors balears va ser bastant ampla i exitosa, alguns d'ells formant part de la Selecció Balear dirigida per Antoni Nicolau, entre els quals els esportistes del Club Myotragus de la nostra localitat, Cati Ferriol, Pep Fco. Pérez i Suso Rexach, els quals obtingueren uns excel·lents resultats.

 Va ser un cap de setmana molt calurós, on Granada se convertí en la capital del nòrdic, i s'entregà totalment a l'organització  d'aquest esdeveniment, i on, a més de la copa d'Espanya, es celebrà també una prova de la copa d'Andalusia, fent que arribàs gent vinguda de tota la península.

 A les 20 de l'horabaixa del dissabte es donà la sortida a la cursa, la qual consistia en  un circuit de 12 km, que transitava per camins de muntanya envoltant l'Alhambra, de característiques molt tècniques, combinant recorregut de terra i pedres amb superfícies encimentades per dins el cementiri de la localitat que el convertiren en una autèntica pesadilla pels participants. Unes rampes fortíssimes que deixaven les cames ben tocades i algún descens que necessitava de molta concentració. Circuit que va fer que els àrbitres de la cursa s'haguéssin de esforçar al màxim per evitar o sancionar il·legalitats, encara que hi va haver problemes de senyalització amb molts d'incidents durant la cursa. La calor va fer que una cursa ja dura de per sí, se convertís en un infern per molts dels participants.Després dels 12 km, la selecció balear aconseguí 6 podiums, dos d'ells aconseguits per esportistes del Club Myotragus, per una banda, na Catalina Ferriol, Bronzo en categoria Veteranes B, i per l' altra, en Suso Rexach, bronzo en categoria Veterans B. Les altres medalles els obteniren, per una banda, el felanitxer Marc Rigo del Nòdic Llevant (or a la categoria senior), na Sara Juan Willitts de les Milanes d'Alaró ( argent a categoria veteranes B), Ana Leda del MN de Llevant (argent a la categoria veteranes C) i na Joana Maria Oliver (bronzo a la categoria Senior). Xisco Sitjar i Pep Fco Pérez obteniren tercera plaça Fedme.  Pau Roig de les Milanes també va fer una gran cursa a la difícil categoria de veterans A. Toni Nicolau, Tomàs Arbona, Vicenç Nicolau i Antònia Isern completaren una històrica cita pels esportistes arribats des de les illes.

 

La propera i darrera prova de la Copa d'Espanya es celebrarà al circuit de Cala Agulla, on es decidiràn finalment les classificacions el dia 14 d'Octubre, on s'espera l'arribada de competidors de tota Espanya i Europa.

 

Enhorabona a tots.

 

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 


Horaris C E Escolar