César Gelabert, el fill de Juanmi, el jugador de Cala Rajada, marcà el quart gol de la final de Copa, davant l'Atletico de Madrid.

El passat diumenge dia 25 es va disputar la final de la Copa del Rei de juvenils entre el Real Madrid i l'Atlético de Madrid, partit que poguérem seguir per mitjà de la retransmissió que en va fer Gol TV. Una final que, aparentment, ens cau molt enfora, però que, ben mirat, ens cau ben a prop...

El fet és que a l'equip blanc hi juga, encara que per edat hauria de jugar amb l'equip B, un futbolista alt, espigat, que nom César Gelabert. Vos sona, aquest cognom? Idò sí, es tracta del fill d'en Juanmi Gelabert, el jugador cala-rajader que s'inicià a les files de l'Escolar i que va cobrir una dilatada trajectòria com a professional (Elx, Hèrcules, Huelva, Sevilla, Còrdova, Spòrting de Gijón). Però no és del pare que volem parlar ara, sinó del fill.

Aquest al·lot, que arribà al Madrid procedent de l'Hèrcules apunta maneres de gran jugador i per la seva joventut es pot dir que es troba a l'escaló més alt a que podria aspirar. En el partit a què ens referim de la final de Copa, va sortir entrada la segona part i, com que el temps reglamentari havia acabat amb empat 1-1 i es va anar a la pròrroga, en César tengué temps suficient per a demostrar totes les seves habilitats. Cap al final del temps de prolongació i amb el marcador ja clarament decantant cap al Real Madrid, en una contra en César es plantà davant el porter contrari, al qual va driblar amb un detall tècnic excels per fer el quart gol. Aquí en teniu una seqüència fotogràfica, gens bona perquè està agafada directament de la pantalla del televisor.

A la web oficial del Real Madrid hi podem llegir aquest comentari: Procedent de l'Hèrcules, César es mostra molt vertical, incisiu i amb molta visió de joc. A més, es tracta d'un jugador molt hàbil amb la pilota als peus.

Nosaltres no hi afegim res, sinó desitjar a aquest jove jugador amb sang cala-rajadera que continuï pel camí dels èxits esportius que ha seguit fins ara. Enhorabona a l'amic Juanmi i, com no, al padrí, en Jaume Gelabert "Corem", un home legítimament orgullós del seu net.