inici

Cap Vermell

Tots a una! L'Escolar inicia una nova singladura

A destacar la feina d'integració de les candidatures que ha fet Kiko Melis.


Ja hi ha nova directiva de l'ESCOLAR. Cap sorpresa. Els integrants de la mateixa son:
PRESIDENT: Bernat Palmer
VICEPRESIDENT: Jose Infantes
SECRETARI: Margarita Barceló
TRESORER: Bernat Martí
VOCALS: Miguel Vives, Manuel Granados i Felipe Izquierdo.Un dia abans ho anunciàrem: "Finalment s'ha arribat a un acord entre les dues candidatures per fusionar-se en una sola. Dilluns a les 18,30h al Cap Vermell tendrà lloc l'assemblea on es proclamarà aquesta candidatura". 

I així ha estat. a les a les 18,30h de dia 26 de juny al Cap Vermell ha tengut lloc l'assemblea on s'ha proclamat aquesta candidatura. Però el que tot estàs acordat no ha llevat formalitat a l'acte que ja ha dirigit Bernat Palmer i que ha començat llegint l'acta anterior i desenvolupant punt per punt l'ordre del dia.El president ha dit que queda molta feina per fer, que duim mes o mes i mig de retràs i que s'ha de començar ja. Una vegada acabada l'assemblea han constituït tres grups de treball: esportiu, econòmic i social per reemprendre la feina i començar a planificar la propera temporada i situar l'Escolar on li correspon.

També ha remarcat que les diferències entre els membres de les dues candidatures estan oblidades i que comença una nova etapa plena d'il·lusió però no exempta de dificultats. 
La nova directiva compta amb gent de l'Escolar de tota la vida i saba nova. Una bona combinació que ha de donar bons resultats.Tots signaren i començaren a fer feina en un molt bona ambient. La foto de portada és prou el·loqüentEn breu vos oferirem una petita entrevista amb en Bernat Martí, el president.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 


Horaris C E Escolar