inici

Cap Vermell

Judo Renshinkan: Seminari Internacional Budo 2017


Una organització perfecta a càrrec de Jiu Jitsu Kröf d'Alemanya, conjuntament amb el Renshinkan, va fer que uns 70 esportistes vinguts d'Alemanya, Àustria i Espanya intercanviassin les modalitats vistes en aquest complet seminari de Budo 2017. Jiu jitsu, judo, brasilian jiu jitsu, soluta livre, MMA, judo katas, dj jutsu, goshin jutsu, Hambo jutsu, ne waza, etc.

El poliesportiu Es Figueral de Capdepera va ser l'escenari d'aquesta 7ª edició internacional, amb un quadre de professors de primeríssima qualitat: de Bèlgica, Paul Pauwels, 9è dan de Goshin Jutsu; Pep Mascaró, 7è dan de judo; d'Alemanya, Harald Born, 7è dan de ju jitsu i 5è de judo; Carlos de la Fuente, 5è dan de judo i 6è dan de jiu jitsu; Andy Güttner, 6è dan de jiu jutsu. Michael Wacher, Tobias Mack, Francisco de la Fuente i Juan de la Fuente van ser els mestres del Brasilian, Luta Livre, Krav Maga, MMA i Hambo Jitsu.

Tota una barreja i intercanvi d'estils, diferents modalitats d'atac i defensa va fer que tant professors com a alumnes gaudissin d'aquesta trobada. Ara ja hi ha un clar objectiu i un nou punt de mira: Budo Seminari 2018

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 


Horaris C E Escolar