inici

Cap Vermell

CE Escolar / Jornada 41 / Victòria lluitada i de prestigi

ESCOLAR 3-2 Son Verí.  Serà suficient el canvi d'actitud de darrera hora?


Escolar: López, Gregorio, Molina, Lusso, L. Maya, (juvenil), Alex, Serapio, Fajardo, Aso, Crespo, Pablo Fabián. 

Canvis. 61 'entra Juan Sard (juvenil) per Pablo Fabián. 68 'Cruz per Alex, 71' Torres (juvenil) per L.Maya, 78 'Javi García per Crespo, 85' Patricis per Aso.
Partit molt lluitat per l'equip local, davant un equip que ocupa la part alta de la classificació, el Son Verí al minut 4 es va avançar al marcador i en l'11 Crespo des de fora de l'àrea ens va delectar amb un dels millors gols de la temporada. Després Alex avançà l'Escolar, i amb una pena màxima, el Son Verí empatà el partit.  Joc altern amb alguna oportunitat més de l'Escolar que per la seva tenacitat i bona aptitud en aquest partit en una internada de Sard xocà amb un adversari la pilota va caure als peus de J. Garcia i aquesta aconsegueix el gol de la victòria local.

Haurem d'esperar el darrer partit perquè es decideixi quin equip descendeix de categoria, la lluita està entre el Consell que ha de perdre quatre dels sis punts que li queden per disputar i l'Escolar guanyar a Llucmajor diumenge que ve. Molt difícil per a l'equip de Capdepera.

BestFoto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:
 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar