Un grup de gabellins han participat en la prova SPARTAN RACE en les dues modalitats Sprint i Súper.


 

Dissabte  passat participaren a la prova SPARTAN SPRINT (8 km). En aquesta cursa amb obstacles van quedar en segona posició per equips, a només trenta segons dels primers! Van quedar a no res d’alçar-se amb el primer lloc..

 Diumenge van participar a la SPARTAN SÜPER (15 km). Dissortadament van tenir un problema amb el xip i no “consten” a la classificació. Malgrat tot, l’organització els informà que arribaren en tercera posició (segons comprovacions per dorsals). Aquesta tercera posició no és oficial ja que degut al tema del transport van ha haver de partir aviat, no quedaren a la recollida dels trofeus i no pogueren fer la corresponen reclamació per xip. Això sí, saber el temps obtingut és una bona recompensa.

 Ens han comentat que “ vam quedar molt sorpresos pels resultats en les dues proves, estam súper contents i suposen que repetiran”


 
L’equip estava format per Jose A. Infiesta, Dominic Knebel, Lucas Maggio, Feriel Rabai, Eli Paez i Albert Llull.



La Spartan són carreres de muntanya, del tipus trail, però amb obstacles de força pel mig. Ens asseguren que “ ...és lo mes bèstia, esgotador i a la vegada divertit que hem fet. Ho recomanem de totes, totes. Això si, cal anar-hi prou entrenat perquè és molt, però molt dura”.

Enhorabona a tots sis pel resultat, en aquesta primera participació a l’Spartan.