inici

Cap Vermell

CE Escolar / Jornada 40 / Empat insuficient

C F POLLENÇA 3- ESCOLAR 3. En posicions de descens.La reacció arriba tard. Després de la passada jornada de descans (donat que són 21 equips, per tant cada setmana un equip descansa) on el Consell va puntuar i tornà a enviar l'equip a la zona de descens. En aquest partit a Pollença els jugadors han vist les orelles al llop i s'han implicat una mica més des del principi. Errades en defensa, com és habitual. 

En aquests moments, i a falta de dues jornades, l'ESCOLAR és el tercer de la coa amb 36 punts. El Consell que va davant te 39 punts i ha guanyat al Valldemossa, segon per la coa, en un partit a vida o mort. 
Dissabte que ve, dia 3, a les 16,30 al Figueral l'ESCOLAR reb el SON VERÍ, tercer classificat que encara no te assegurat l'ascens i el CONSELL reb el BINISSALEM B en un partit de rivalitat de dos pobles veïns on el BINISSALEM està situat en mig de la taula i no es juga res.
La darrera jornada l'ESCOLAR visita l'ESPANYA (mitja taula) i el CONSELL el LLOSETENSE B (quart classificat i amb opcions de pujar).

L'ESCOLAR no depen de sí mateix. Si el CONSELL guanya un partit enfonsa l'ESCOLAR. Però el futbol te moltes anades i vengudes i no es pot dir blat....Això. Dissabte l'afició hauria de convocar-se i animar l'equip, tot i que possiblement no basti.

Ha estat una temporada convulsa, canvi d'entrenadors, problemes a la directiva...Sols el remor de que tal volta el BUNYOLA es retiri de la competició i sols baixin dos equips podria salvar l'ESCOLAR. Però aquesta possibilitat sols la podem mirar de reüll.

Acabem aquesta temporada agraïnt a Jaume Faba que, com a gran capità, s'ha fet càrrec de l'equip en uns moments que tothom mirava cap a una altra banda i demanar als jugadors una mica més de compromís en el que falta.

Som-hi!!!


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 


Horaris C E Escolar