Jornades molt positives pels equips gabellins



Equip Mini Masculí C.B.Capdepera Mama Pizza

Dia 22 d’Abril
Molinar 42 / CB Capdepera 89 
Partit molt fàcil per els gabellins que, en poc temps de joc ja varen tancar el marcador. Aquest és un resultat que no és el que compta oficialment, ja que a aquesta categoria una vegada superats els 30 punts de diferencia es deixa de anotar al marcador. Els minis es col·loquen líders en solitari a la seva lliga.

Dia 29 d’Abril
CB Campos 43 / CB Capdepera 84
Malgrat un mal començament on els de Campos imposaren el seu ritme, pareixia que podrien arribar a patir la primera derrota, per sort els nostres jugadors varen saber reaccionar i remuntar de manera espectacular després del descans. Els de Campos eren dels pocs equips que podrien haver fet mal als nostres minis.
 

Equip Cadet Masculí O’ Sole Mio 

CB Capdepera 58 / Sa Pobla 42
Nova victòria dels cadets que es col·loquen en segona posició darrera dels de Manacor. Tot i ser un partit fàcil amb l'avantatge còmode de 25 punts, després del descans i degut a una baixada de concentració els contrincants s’atracaren molt al marcador i poc va faltar per que ens donessin un ensurt.

 

Equip Junior femení C.B.Capdepera Noah’s

Dia 22 d’Abril
Molinar 40 / CB Capdepera 52
Victoria del conjunt júnior femení, setena de la temporada, davant els penúltims de la Lliga, no obstant les jugadores del Molinar varen plantar cara a les gabellines que no varen treure tanta diferencia de punts com a altres vegades que s’han enfrontat.
Les juniors es situen segones a la tabla i a només dues victòries de les primeres classificades.

Dia 29 d’abril
CB Capdepera 79 / Sóller 47 
Fàcil victòria de les júniors, les de Sóller ens varen guanyar dins ca seva i aquí es nota que de vegades el factor camp importa molt, ja que quan una pista no esta en condicions per jugar els que venen de fora ho pateixen molt i es fa molt incòmode jugar.
Puntuació molt elevada per les nostres júniors que es col·loquen en segon lloc, per darrera el Montuïri.


Equip Sèniors masculí C.B.Capdepera Bolero Àngels

Dia 22 d’Abril
CB Capdepera 68 / Caixa Colonya Pollença 70
Aquest es el tercer partit que els sèniors perden per només 2 punts, però aquesta errada ens fa perdre el liderat de la classificació. Mal partit dels gabellins que només començar duien un ritme frenètic i bons encerts en els tirs triples, pareixia que anàvem ben encaminats, però de sobte es varen venir abaix i no va passar com altres vegades que remuntaren aquesta manca d’actitud. En aquest partit no varen treure el coratge i tinguent la darrera possessió de pilota no varen poder remuntar aquesta diferencia de dos punts.

Dia 29 d’Abril

CB Capdepera 68 / Gastrotapas 43
Fàcil partit dels Sèniors davant els darrers classificats, els de S’Indioteria, que només han guanyat un partit a tota la lliga. Aquest era el darrer partit que jugaven els nostres Sèniors  i varen poder oferir a la afició una victòria que els situa en segon lloc empatats amb els tercers classificats. Molt d'ambient festiu a grades-
Ara d’aquí un parell de setmanes s’enfronten a un play-off amb els de CB Muro.