Jaume Cabrer ha estat notícia aquests dies ja que diumenge passat va aconseguir, a Valènciak un important triomf a la fase final del Campionat d'Espanya de judo categoria escolar (13 i 14 anys): La medalla de plata.

Jaime és un al-lot que any rere any sa destaca per la seva qualitat i la forma fàcil de desarrolar les tècniques del judo.Els mestres del Centre de Tecnificació Mallorca de la Federació Balear, van confiar amb ell al principi de la temporada en aquest el seu primer any disputant una categoria d'aquesta envargadura com pot ser internacionals Copes d'Espanya i sa Fase Final Nacional. Aquest al-lot va mostrar una concentració i superació envejable durant tos els entrenaments, la seva posada a punt per al campionat d'Espanya ha donat el seu fruit, el arribar a disputar una final entre els millors del nostro territori Nacional és un privilegi que molt pocs aconsegueixen.

Comença molt bé la competició guanya per waza-ari al representant de Madrid, després al de Canàries, la semi final la guanya al de Catalunya i la final la disputa contra Madrid, sorprès per un ippon a la manca de 19 '' per al final del combat.

Ara en breu la Federació Espanyola el convocarà amb l'equip Nacional on entrenar amb els millors del nostre País és l'objectiu primordial.