Tots dos formen part de l'equip cadet del Bàsquet Manacor.


 

En Mauricio i Pablo Raij, pare i fill, participaran en el campionat d’Espanya de bàsquet de la categoria cadet, que es celebrarà a Lleida. Ambdós formen part de l’equip Bàsquet Manacor, en Pablo fa 6 anys que juga amb l’equip manacorí i en Mauricio fa 4 anys que n’és l’entrenador.

Enguany el Bàsquet Manacor s’ha proclamat, per primera vegada, campionat de Balears en un torneig molt competitiu. En un primer moment va guanyar un partit i perdre un altre, jugant-se la classificació amb La Salle de Palma, ja que havia de guanyar per més de 9 punts. En un disputat partit van aconseguir donar la volta a un marcador advers i guanyar el partit i el torneig.

 

Pel conjunt manacorí arribar al Campionat d’Espanya Cadet, que començarà dia 21 de maig,  és tot un premi i així ho celebraren.
Els jugadors havien fet una mena de “promesa” si s’alçaven com a campions de Balears, rapar-se els cabells i així ho feren. Bé en Maurició se va tallar els bigotis, que duia des de ben jove!

En Pablo ens ha comentat que ara els queda preparar el campionat d’Espanya. Són conscients de les seves possibilitats davant els grans equips que es presenten, però ja han donat la sorpresa guanyant el torneig pel Campionat de Balears, així que tot és possible.
 

També ens ha comentat que el Campionat d’Espanya funciona com un doble torneig, en el que per una banda s’enfronten en un play-off  els  equips que arriben a la fase nacional per primera vegada. Si de tres partits aconsegueixen guanyar dos passen una segona fase amb els equips de categoria superior com ara el Madrid o Barcelona.

Mauricio i Pablo Raij són dos grans apassionats del bàsquet, viuen aquest esport amb veritable passió. 

Els desitgem molta sort i que gaudeixin, juntament amb els companys del Manacor Bàsquet, de l'experiència de la competició a nviell nacional.