Dos equips del Club Basquet Capdepera varen participar en el torneig organitzat per el Club Basquet València


Per primera vegada, aquest any dos equips del Club Basquet Capdepera varen participar en aquest torneig organitzat per el Club Basquet València dirigit a tots els jugadors en edat escolar des de la categoria Benjamín fins a Junior. 

Els Cadets i les Juniors del nostre Club varen tenir la gran oportunitat de gaudir d’una experiència molt enriquidora tant a nivell esportiu com personal.

De Mallorca apart del Club Gabelli, va participar el Sant Josep de Palma, des de Madrid dos clubs el Majadahonda i el Daganzo, altres dos clubs de Osca, el Boscos i el Basquet Huesca, un club de Bilbao, de Catalunya participava el Cerdanyola i el gruix de Clubs arribava des de la Comunitat Valenciana: Xeraco, Albubasquet, Pego, Oliva, Tavernes de Valldigna, Ondara, Pedreguer, EL Verger, Sagunt, L’Alfàs del Pi, Gandia i els organitzadors CB Valencia.

Els terrenys de joc es trobaven a Gandia, que oferia a més dels seus poliesportius els hotels on tots els jugadors i els seus acompanyants es trobaven allotjats.

El viatge en Ferry ja va esdevenir una festa per els nostres representants que a més de diversió varen saber oferir un bon joc i es varen concentrar molt en els moments de sortir a la pista.

Cap partit guanyat però una gran recompensa en experiències adquirides ja que es trobaren amb equips que tenien un nivell molt alt i per tant cada partit va esdevenir un temps de joc molt profitós. A destacar el bon ambient entre jugadors, tècnics i familiars acompanyants.

Tant que a punt estigueren d’obtenir el premi a la millor afició, que finalment va obtenir un Club que aportava sis equips i per tant molta gent per fer renou a les grades.

En definitiva, una experiència que valdrà la pena tornar a repetir l’any proper i que a més els nostres jugadors s’han guanyat el dret a tornar per el seu magnífic comportament.