inici

Cap Vermell

Cròniques de bàsquet / Tots els partits de les darreres setmanes


Tot el basquet de les darreres setmanes abans de l’aturada per les vacances de Pasqua. Moltes victòries dels equips gabellins, tots ells situats a la part alta de la classificació de les corresponents lligues.

EQUIP PREMINI MIXT C.B. CAPDEPERA

El dia 18 de març els nostres jugadors i jugadores de categoría Premini s’enfrontaren al Basquet Manacor C dins el pavelló d’es Figueral. Ja sabeu que no tenim marcador a aquesta categoría i per això no es dona mai per guanyador a cap dels dos equips. Vos podem dir però que aquest va ser un dels millors partits que els més petits han jugat i ja es comencen a veure detalls que fan preveure que els nins i nines van per un bon camí per arribar a ser uns bons jugadors de basquet.


El dia 8 d’abril, dins el Pavelló Es Figueral, tenia lloc la segona diada de Basquet que se celebra al nostre camp i la cinquena de la temporada. Els nostres nins de l’escoleta varen jugar dos partits amb un ambient molt bo, tant a la pista com a les grades. Acabada aquesta diada, els nins i nines de Premini s’enfrontaren als de La Salle i jugaren un partit molt bo i profitós. 

EQUIP MINI MASCULÍ C.B. CAPDEPERA MAMMA PIZZA

Dia 18 de Març 
Sa Cabaneta 3 / CB Capdepera 33
Contundent victòria de l’equip mini que just començar el segon temps ja va tancar el marcador al seu rival. Tot i que per part dels locals en aquest partit els mancava un bon jugador, el resultat final no hauria estat molt diferent vista la superioritat dels gabellins a tots els nivells.

Dia 25 de Març
CB Capdepera 48 / Santa Monica 18
Partit molt fàcil davant un rival que només va donar una mica de guerra durant el segon quart; la resta de temps,domini clar dels gabellins.

Dia 1 d’abril.
La Salle 67 / CB Capdepera 78
Nova victòria dels minis, que lluiten per la primera posició juntament amb els equips de Campos i La Salle.

 
EQUIP CADET MASCULÍ C.B. CAPDEPERA O’SOLE MIO

Dia 18 de Març
CB Capdepera 69 / Madre Alberta 45
Al primer quart ja pràcticament es va decidir aquest partit, si bé al darrer temps els nostres rivals entraren dins una dinàmica que no ens interessava gens, de fet el darrer quart el varen guanyar ells. Això no posava en perill la victòria, però si fa que aquells jugadors que juguen menys temps s'hagin de tornar a seure al banquet per por de no perdre massa punts.
Parcials: 18/4  15/13  25/11  11/17

Dia 25 de Març
CIDE B 43 / CB Capdepera 62
Nova victòria dels cadets que els situa al segon lloc de la taula classificatòria, amb només un partit perdut. L’encontre començava amb un primer temps una mica igualat, però a partir del segon quart els gabellins ja agafaren avantatge al marcador.
Parcials:  11/14  6/18  6/23  20/7

Dia 1 d’abril
CB Capdepera 82 / Son Servera 70
Nova victòria dels nostres cadetes davant un Son Servera que, juntament amb el gabellins i el Manacor, aspiren a la primera plaça. Aquesta vegada el club serverí va venir amb nomes sis jugadors i els de Capdepera varen saber treure profit d’aquesta mancança dels rivals per aconseguir la victòria.
Parcials:   24/15  13/22  20/15  25/18

Dia 8 d’abril.
Llosetí 72 / CB Capdepera 61
Ensopegada del conjunt cadet, que trenca així una llarga ratxa de victòries, davant un equip que es troba situat a la part mitja/baixa de la taula. Aquesta derrota ens complica poder quedar primers de lliga i guanyar el Trofeu Serra.
Parcials:   21/10  18/13  16/22  17/16

EQUIP JÚNIOR FEMENÍ C.B. CAPDEPERA NOAH’S

Dia 18 de Març
B Capdepera 67 / Sa Cabaneta 66
Nova victòria del equip femení gabellí que, en acabar aquesta jornada, ss situava al segon lloc de la classificació, empatat amb les primeres, ambdós equips amb una sola derrota. Aquest va ser un partit molt emocionant i que es va decantar cap a l’equip local a la pròrroga. Com ja va passar al partit d’anada, ambdós equips acabaven empatats i a les dues ocasions les gabellines se’n duien la victòria a la prorroga. De totes formes, pareixia que no seria així, ja que a falta de cinc minuts les nostres jugadores anaven perdent de deu punts. Però uns darrers minuts molt bons propiciaren l’empat i una posterior pròrroga, on les visitants es carregaren de faltes i les nostres aconseguien una merescuda victòria.
Parcials:  14/8  8/16  11/17  24/16  10/9

Dia 25 de Març
El Gas Sóller 53 / CB Capdepera 45
Derrota després d’una bona ratxa de victòries, davant un Sóller molt agressiu. 

Dia 1 d’abril
CB Capdepera 55 / Montuïri 72
Nova derrota de les nostres júnior amb un equip al qual mai hem pogut guanyar, de tots els partits que hem jugat contra elles aquest és el que hem perdut per menys diferència de punts, però aquest és un conjunt que tenim ennuegat i no hi ha manera de fer-li front.
Parcials:  18/20  20/24  13/16  21/25

Dia 8 d’abril.
Victoria costosa davant un rival que per nosaltres sempre havia estat molt fàcil i de fet les nostres victòries amb elles sempre eren al voltant de 40 punts de diferència. Però les jugadores ara amb una nova entrenadora pareixen estar molt mes motivades.
Parcials: 20/16  17/12  12/18  17/10

EQUIP SÈNIOR MASCULÍ C.B. CAPDEPERA BOLERO-ANGELS

 Dia 18 de Març
Sa Pobla 51 / CB Capdepera 80
Sorprenent victòria dels nostres sèniors, que anaven a sa Pobla a disputar la permanència al segon lloc de la classificació, davant un equip que la setmana anterior havia guanyat al líder invicte de la lliga. Els gabellins sortiren a per totes i des del primer minut les coses els varen anar sortint. Molt bé, de fet podem dir que aquest és el millor partit que han fet i el guanyat amb major diferencia de punts fins al moment.
Parcials:  12/29  21/18  13/14  5/19

Dia 25 de Març
CB Capdepera 76 / Basquet Pla 65
Amb aquesta ja van 6 victòries consecutives que refermen el conjunt gabellí a la segona plaça empatats amb el primer classificat, el Santa Maria. El partit començava molt igualat, amb un Basquet Pla molt lluitador, però els sèniors de Capdepera es troben en un moment molt fort, molt animats i pràcticament invencibles.
Parcials:  20/18  14/13  23/14  19/20

Dia 1 d’abril
Sa Cabaneta 80 / CB Capdepera 78
Trista derrota per tan sols dos punts que trenca la bona ratxa de victòries, un mal partit dels sèniors, molt incòmodes dins una pista que patina molt i amb un arbitratge sever en excés amb els gabellins i massa permissiu amb els locals. Després de que ens expulsassin dos jugadors per faltes pareixia que trèiem força, durant els darrers minuts, però no va bastar per aconseguir la victòria o un empat.Parcials:  19/22  23/18  20/16  18/22

Dia 8 d’abril.
CB Capdepera 74 / Santa Maria 61
Els nostres sèniors se jugaven la primera posició i a més havien de guanyar per una diferencia mínima de 7 punts. Els rivals no oposaren excessiva resistència i en acabar el tercer temps els nostres ja duien un avantatge de mes de 20 punts. Al darrer quart, els de Santa Maria amb tres triples encertats feien perillar la victòria per aquesta diferencia mínima que havíem d’aconseguir per tal de arribar al primer lloc de la classificació.
Parcials: 24/18  14/8  16/7  20/28

 


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:
 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar