inici

Cap Vermell

Multitudinària segona fira de l’esport 2017

La II Fira de l’Esport gabellí ha congregat centenars de persones al recinte poliesportiu Es Figueral, totes amb un mateix objectiu: l’esport i la salut.

  

Divendres, dia 7 d'abril, a l'horabaixa s'inaugurà amb la presència del batle de Capdepera, Rafel Fernández; la consellera de Salut del Govern de les Illes Balears, Patricia Gómez; la Directora Insular d’Esports, Margalida Portells; i el regidor d’Esports de l’Ajuntament gabellí, Pere Terrassa.Les autoritats han inaugurat la fira dins el pavelló i es va presentar al públic el projecte de rutes de mountain bike i el vídeo promocional d'instal·lacions esportives del municipi. Després se van passejar per la fira saludant als clubs esportius i a les farmacèutiques i metges col·laboradors. A causa del vent se va haver de posposar per dissabte el llançament de l’ocell.  La jornada de divendres acabà amb el festival de primavera del club Total Dance.


 

La fira continuà el dissabte, gairebé durant tot el dia (10-13:30h / 16-20h) i es dividí en tres zones d’activitats. En primer lloc hi havia la zona informativa on els clubs esportius tenen a l’abast de tothom informació sobre l’esport que practiquen per a tots aquells interessats. S’hi pot trobar des de esports més multitudinaris com futbol o bàsquet, fins a esports poc coneguts com el paramotor o el BTT.

En aquesta zona també hi havia el punt d’informació mèdica on les farmàcies i el Centre de Salut informen i realitzen petites proves als assistents, com conèixer  el nivell de sucre, colesterol o tabaquisme.
 

Una segona zona era la d’activitats on hi ha jocs per a tots els nins i nines. Rocòdroms, tirolina i ràpel, tir amb arc, circuit de psicomotricitat, circuit vial, circuit d'scooter, circuit de ponis i tallers per als més petits.
 

La tercera zona abarcava el camp de futbol, la piscina, el pavelló i l’escenari on es fan exhibicions, partits i classes dirigides. Partits de futbol, aquagym, capoeira, atletisme, zumba... per a tots els que s’animin a participar.
 

 

Capdepera Activa

Ara fa un any que l’Ajuntament de Capdepera va posar en marxa el projecte Capdepera Activa amb la finalitat de fer arribar hàbits saludables en quant a activitat física i nutrició a tots els ciutadans del municipi. El projecte va iniciar el seu camí amb la I Fira de l’esport gabellí.
 


En aquests dotze mesos, el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament, departament encarregat del projecte Capdepera Activa, s’ha bolcat completament en realitzar activitats dirigides a diferents col·lectius i amb dos propòsits: millorar l’exercici físic i millorar els coneixements sobre la salut. D’aquesta manera s’han organitzat excursions per la zona per donar a conèixer les rutes senderistes, s’han fet visites a la piscina municipal amb totes les franges d’edat, sobretot amb la tercera edat, col·lectiu el qual participa manco en aquesta activitat; s’han dut a terme diades esportives per als més petits...
 

Pel que fa la part de nutrició, s’han fet xerrades tant amb adults, amb joves i també amb esportistes.
 

Per dur endavant el projecte s’ha comptat sempre amb la col·laboració dels  clubs esportius, de dues farmàcies del municipi: Sirer i Fornaris, del Centre de salut, de la Residència SAR QUAVITAE, del Centre de Dia, i dels centres educatius. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament se’ls vol agrair la seva implicació en Capdepera Activa.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 


Horaris C E Escolar