Un seguit d’activitats esportives han tengut lloc aquests dies a Capdepera dins el mes de l’esport gabellí.


 

Ahir van tenir lloc dos entrenaments de tecnificació, de vòlei i de rugbi, dos esports amb clubs nous a Capdepera, organitzats pel Servei Municipal d’Esports amb la col·laboració de la Fundació de l’Esport Balear. L’entrenament de rugbi va anar a càrrec de l’entrenador Boris Gutiérrez, i varen participar esportistes del centre i els jugadors del club gabellí. L’entrenament de vòlei va anar a càrrec de l’entrenador Ernesto Rodríguez, i varen participar esportistes del centre i jugadors dels clubs de Capdepera i d’Artà.


 

L’entrenament es va complementar amb la primera jornada de formació que va tenir lloc a l’IES Capdepera a càrrec dels entrenadors i del nutricionista Andreu Canals. Els jugadors resolgueren dubtes sobre preparació física i nutrició. A l’acte hi va assistir el regidor d’Esports, Pere Terrassa.



El cap de setmana es va disputar la final del torneig de futbol sala en la qual va guanyar l’equip Cruz Villalba, en segon lloc Bar Los Amigos i en tercer lloc Decorativa dcr. Hi varen participar 14 equips. La regidora de Turisme, Mónica Viejo, en representació de l’Ajuntament de Capdepera, va ser l’encarregada de lliurar els trofeus. 

A més, hi va haver una xerrada a la piscina municipal per a la tercera edat sobre la importància de l’activitat física, a càrrec de la psicòloga esportiva, Marga Vives. Per completar la conferència, avui els usuaris de la Residència SAR QUAVITAE de Font de sa Cala i els del Centre de Dia han fet una sessió d’esport a la plaça dels Pins, organitzada pel Servei Municipal d’Esports.