ESCOLAR 3 - CALA MILLOR 5. L'entrenador dimiteix.


S'ha tocat fons. Amb 26 punts, segons per la coa, en llocs de descens i a 4 punts dels llocs de descens.

López, Alejandro, Abdou, Faba, Luis (56' Granados), Alex, Fajardo, Javi, Aso (78' Sogorb), Pablo (56' Crespo) i Gregor (68' Lucas).

Gols: 0-1 pp min.11, 0-2 Mas min.15, 0-3 Moya min.23, 0-4 Venteo min.30, 1-4 Faba min.45, 2-4 Abdou min.48, 3-4 Alex min.57 i 3-5 Nchuchuma min.90.

Després de la dimissió d'en Biel Torres i que en Jaume Faba agafés d'aquí a final de temporada les regnes del primer equip, tothom esperava un canvi a la dinàmica del equip. Però res més lluny de la realitat. Rebre 4 gols en mitja hora és un senyal de que qualque cosa no funciona. Cada partit acabam amb un o dos jugadors expulsats, clar reflexe de l'estat d'ànim dels jugadors. Realment la situació pinta malament. No hi ha manera de sumar punts i la sort que tenim es que els rivals directes tampoc sumen amb facilitat. Queden 27 punts en joc i la cosa està clara, o l'equip fa un "reset" o l'any que ve desgraciadament l'Escolar serà equip de segona regional, pou del futbol amateur d'on es molt dificil sortir.
Esperam que tots els implicats possin el que s'ha de posar per salvar sa situació.
És el darrer cartutxo per salvar la categoria.

Mentres ja es moven candidatures per agafar les regnes del club. Però ara convé acabar la temporada.



Juvenil 3-At. Marratxí 0

Partit que va servir per trobarmos amb noltros mateixos i tornar a tenir sensacions de bon joc, de dur sa pilota de costat a costat de forma controlada. Aixo ens vendrà be per la recta final de lliga i agafar moral i ànims.