Son Verí 7-ESCOLAR 0. COMUNICAT DE LA DIRECTIVA.

Victòria de prestigi dels juvenils contra l'Arenal que els sitúa líders

López, Iván, Maya, Juanito (65' Aso), Faba, Alex (58' Nico), Serapio, Fajardo, Javi, Crespo (Sogorb 76') i Gregor (Pablo 76').

Gols: 1-0 Canido 4', 2-0 pp 7', 3-0 Igual 11', 4-0 Calle 30', 5-0 Bonnin 49', 6-0 Díaz 54' i 7-0 Igual 57'.

Poca història te el partit de dissabte passat. Al minut 11 ja es perdia 3-0. Es va intentar de tot pero cada ocasió del contrari acabava en gol. 7 gols en un hora de joc varen ser massa càstig.
Ara s'ha fer un "reset", aprofitar aquests 20 dies sense competició per carregar piles i tornar al camí pel que es va començar.

COMUNICAT DIRECTIVA CE ESCOLAR 19.12.2016

Volem comunicar que dissabte desprÉs del partit el cos tècnic al complet amb en Toni Rubio al cap varen presentar la seva dimissió, que ha estat acceptada per la directiva. Aquesta decisió ve motivada part per motius laborals d'en Toni i part per intentar donar a l'equip un cop d'efecte que els ajudi a capgirar aquesta situació que s'està vivint en aquests moments.
De part del club volem donar les gràcies a n'en Toni, en Nando i en Kiko pel seu compromís amb el club i amb l'equip.
En tenir novetats sobre qui serà el nou entrenador del primer equip les publicarem tot d'una.

Juvenil 1-Arenal A 0

Partidàs el que es va viure a Es Figueral, on jugaven els dos equips capdavanters de la lliga Juvenil. L'Escolar va tenir la pilota durant tot el partit, practicant un joc atractiu amb una primera part amb ocasions clarissimes no materialitzades i una segona part on vam aconseguir fer gol a una de les ocasions que vam tenir. Les complicacions van arribar al darrer quart d'hora on l'Arenal va empenyer al nostre equip creant ocasions perilloses i ens ho va fer passar malament fins al final del partit. Enhorabona als nins i a l'equip tècnic, que se mereixen ser on son ara mateix, líder d'hivern en solitari.