Els 4 participants del club Myotragus acabaren la cursa

Dissabte 27 de febrer  va tenir lloc la cinquena edició de la cursa  Formentera All Round Trail 2016. Quatre gabellins del club Myotragus van participar a la prova  que se desenvolupà en unes condicions molt dures, amb vent i fred.

A la cursa hi ha tres modalitats la volta completa de 74 quilòmetres (FART), la mitja volta de 42 quilòmetres (Half FART) i tros de FART de 21 quilòmetres. Entre les tres acumulen molta participació, de fet l’Illa s’omple d’esportistes i familiars.

Divendres va tenir lloc la recollida de dorsals i una interessant conferència a la carpa instal·lada a la sortida, a La Savina.

En Suso Rexach ha participat, i completat la volta completa, cosa que ha fet per quinta vegada. Va fer el recorregut en 11 hores i 26 minuts, arribant en  la 127a posició (9 M50) A la sortida, a les 8 hores, hi va haver un homenatge als quatre corredors que havíen participat en la Volta a Formentera, entre d’ells en Suso Rexach.

En la volta completa sortiren 142 corredors i se’n retiraren  15, prova de la duresa de la prova.

La mitja volta sortí a les 10,30 hores, amb la participació de 149 corredors ( se’n retiraren 2)  dels quals 3 eren gabellins.  Na Cati Santandreu  arribà en la posició 141 (10 F40) fent un temps de 6:00:12.

En Pep Roig arribà en la posició 144 (11 M50) amb un temps de 6:24:01. Per la seva banda.

Cati Ferriol arribà en en la 145a posició (12 F40) amb un temps de 6:28:46.

A tots quatre els felicitam per poder acabar la trail de Formentera, en condicions adverses com hem comentat abans

Durant el viatge coincidiren amb Tomeu Penya que se fotografià amb els corredors gabellins.