Inter Manacor 0-Escolar 2

Gols: Juanito 2 (47' i 73`)

Pep, Javi, Abdou, Sogorb (56' David), Juanito (86' Martí), Nico (65`Pablo), Iván, Cascales, Aso (85`Carlos), Dani i Enric.

Important victòria del primer a equip a Manacor que, combinat amb la derrota de l'Artà, fa que aquesta jornada estiguem a 4 punts dels descens. Bon partit el viscut el diumenge a Manacor. Totes les línies varen estar a un bon nivell i aixó es traduí en bon joc i gols.

La primera part que va transcórrer sense grans ocasions per cap dels dos equips. En canvi, la segona no va poder començar millor per els verd-i-blancs. AL minut 46, en Juanito robà una pilota a prop de l'àrea rival i quan estava a punt d'encarar el porter va ser agafat pel darrer defensor. Vermella i l'Inter que es quedà amb un manco. Però, a més, d'aquesta falta en Juanito marcà el 0-1. Quedava tota la segona part, però l'Escolar va mantenir la calma i en una contra ben executada, en Juanito va marcar el 0-2 de la tranquil·litat. A partir d'aquí, l'Inter es va llançar a l'atac, però la defensa visitant no deixà crear cap ocasió clara, es més, a la contra s'hagués pogut marcar qualque gol més.
En definitiva, gran jornada per a l'Escolar, que sembla que surt de la zona calenta de la classificació.