Cala Millor 2-Escolar 5

Pep, Javi, Abdou, Juanito, David (65' Sogorb), Iván (78' Manu), Alex, Marc, Dani, Enric (75' Crespo) i Pablo (78' Nico).
Gols: 1-0 Borja 7', 1-1 Alex 10', 1-2 David 21', 1-3 Abdou 32', 1-4 Pablo 62', 1-5 Juanito 77', 2-5 Rodrigo 86'.

Segona victoria consecutiva del primer equip i segon partit consecutiu on es marquen gols i es juga molt be. Encara que el partit no va començar de cara per els visitants ja que a l'unica aproximació amb perill del Cala Millor en tota la 1ª part ens varen marcar el 1-0 al minut 7. Pero els verd-i-blancs no es varen desanimar i només 3 minuts més tard, en Alex de penal va empatar el partit. A partir d'aqui l'Escolar va començar a controlar es partit i al minut 21 l'àrbit marca un penal claríssim a favor dels verd-i-blancs. Expulsió i gol marcat per en David. Després de quedar amb un menys, el Cala Millor no es va saber reestructurar i l'Escolar entrava molt fàcil per les bandes i creava moltes ocasions de gol, transformant una d'elles en Abdou al 32' per arribar així al descans.

La segona part més del mateix. Domini absolut dels visitants que varen treure profit de la superioritat numérica i varen marcar dos gols mes, que haguessin pogut ser un parell més.
En definitiva, 3 punts molt importants, pero que no serveixen de res si diumenge no es guanya al S'Horta, rival directe que també va guanyar al lider. De moment s'ha sortit de les posicions de descens i el que es mes important, pareix que la pilota ja entra, que finalment es el que dona els punts.