Conversa amb els judoques del Reshinkan participants en la Copa d'Espanya


 

Lluís Llull, Yerai Matamalas, Victor Morales, Andreu Cursach i Joan Toni Arquelada, van ser els representants de club del llevant mallorquí, que van prendre part en aquesta 1ª Copa d'Espanya Mallorca 2016. Les seves edats oscil·len entre els 13 i els 16 anys i els seus resultats van ser excel·lents: en Yerai i Joan Toni, medalles d'or, en Luis i Victor, medalles de bronze i n’Andreu 7ª posició. Amb els hem volgut tenir una xerrada perquè ens comentin les seves impressions d'aquesta magna competició.

- Què opinau d'aquesta Copa d'Espanya?
Pensam que aquesta molt bé que a Balears comenci haver-hi una competició de nivell nacional.

- Què nivell esportiu vareu trobar?
Molt bo, bastant més alt que el de les Balears, i aixi com passaves rondes el nivell augmentava considerablement.

. Hi havia competidors de fora de les Balears?
Si bastant, va participar Galícia, Andalusia, Catalunya, Astúries, València i Madrid.

- Com vareu preparar aquesta competició?
Nosaltres entrenam pràcticament cada dia, ens concentrarem en fer un bon paper i varem dedicar  un gran esforç ja que el nivell era molt  alt.

- Què destacau d'aquesta competició?
S'organitzacio va estar bé, hi havia uns 170 participants i gairebé tots els clubs de les nostres illes, però ens va agradar molt el camp d'entrenament.

- Què és això?
Diumenge hi va haver un entrenament amb gairebé tots els participants, aquest va estar dirigit per uns mestres de la Península,Roberto Naveira i Oscar Fernández, ex competidors, olímpics, medallistes d'Europa i del món, etc. Mos van ensenyar tècniques per aplicar a la competició.

- Voleu afegir alguna cosa més?
L'ambient va estar molt agradable, vam fer amics de fora de Mallorca, el public mos animava molt, i ... el pícnic va ser molt bo.