Tornen, després de18 anys de no disputar-se, els tornejos de futbol per les festes de Sant Roc i Sant Bartomeu.

Amb la idea exposada a la directiva pel secretari del club, Miquel Bordoy, ab la col·laboració i el treball dels nous coordinadors Xisco Varon i José Luis Triguero, va ser possible tornar a veure futbol per les festes del poble.

 

Dissabte 22

 

1ª regional

Escolar, 3 - Mallorca Juvenil, 2

A les 18,15 es va jugar el primer partit de les festes i l'últim de preparació de l'Escolar abans de començar la lliga el proper dia 30.

Partit clàssic de pretemporada en què participaren tots els jugadors convocats.

L'Escolar va causar una molt bona sensació, jugadors joves amb ganes, dominant la major part del partit i creant més ocasions de gol que l'adversari. El resultat hagués pogut ser més ampli.


Juvenils

Escolar - Cardassar

El partit es va suspendre en el minut 76 amb empat a zero gols, per la retirada del terreny de joc de l'equip visitant, amb el beneplàcit del seu entrenador.

L'àrbitre gabellí Xisco Vives, amb el curs recentment acabat, debutava en aquest partit.

On està el fair play?

 

Diumenge 23

 

El plat fort d'aquesta festes va ser el torneig triangular d'Infantils, entre el Sant Francesc (dirigit pel nostre paisà Jeroni Font), el s'Horta i l'Escolar.

Amb molta esportivitat es van jugar aquests partits, tots ells dirigits per l'àrbitre local Sebastià Pascual, qui amb 70 anys complits va demostrar que posseeix una preparació física envejable.


Resultats:

Escolar, 1 - Sant Francesc, 1

S'Horta, 1 - Sant Francesc, 2

Escolar, 1 – S'Horta, 0

Els penals van decidir, després de l'empat a tres punts entre Sant Francesc i l'Escolar, sent l'equip de Capdepera el guanyador del torneig.

Cadets

Escolar, 8 – Cardassar, 0

L'equip de Bernat Palmer no va tenir rival en aquest partit. L'Escolar va ser superior en tot moment.

 

 

M.B.S.