inici

Cap Vermell

Dos nous cinturons negres en el RSK

Biel Joan Martínez i Miquel Cabrer Llodrà són els nous cinturons negres del Judo RenshinkanFa uns dies, organitzat per la Federació Balear de judo, el Poliesportiu de Sineu va servir d'escenari per als exàmens de cinturó negre d'aquesta promoció 2015.

El Renshinkan va aconseguir dues noves graduacions, Biel Joan Martinez com 1r dan i Miquel Cabrer Llodrà 2n dan. També cal destacar a José Manuel Fonte del judo Brenes de Sa Pobla, el qual també va realitzar la seva preparació de 2n dan de la mà del professor del RSK Pep Mascaró.

El treball realitzat en les últimes setmanes va fer que aquests judokes es lluïssin durant la prova mostrant una seguretat i coordinació en tots els treballs. Els exàmens van sortir genials, amb una primeríssima qualitat tècnica  tant de judo a peu com de judo a terra.

Les instal·lacions del Renshinkan novament van estar plenes de familiars, acompanyants i alumnes que no van voler perdre's la major i més emocionant cerimònia que pot tenir un judoka: la seva nova entrega de danes. Finalitzat l'acte tots junts, ho van celebrar en un conegut restaurant de la zona
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar