Una jornada amb moltes victòries de l'Atlètic Escolar

Aquest cap de setmana el poliesportiu de Capdepera va acollir gran part dels encontres que disputaren les diferents categories de l'Atlètic Escolar. I sembla que va ser el nostre temple, perquè quasi tots els equips en varen sortir victoriosos.

El divendres capvespre va obrir la jornada l'equip infantil femení que, després de varies jornades, tornà a gaudir de la victòria. Va ser un partit molt vistós enfront del Pollença (68-54), ja que es varen fer molts de punts. L' Escolar ja tenia per mà la pressió a pilota que ens feia un vell conegut i va saber desfer-se'n amb facilitat. La fam de cistella i la intensitat va durar quasi tot el partit i això va evitar que el rival ens donés un ensurt.

Seguidament i per tancar el vespre, jugà el sènior masculí què va ser capaç de contraposar-se a un difícil primer quart. Es va posar la roba de fer feina i ens varen fer gaudir a tots els assistents d'unes bones combinacions a cistella.
D'una manera in extremis, i a manca de 7 segons per acabar el matx, l'Escolar va aconseguir empatar el partit i encaminar-se a una evident pròrroga. Després d'un temps mort de l'Hispània, la mala sort es decantà cap a nostres jugadors i la bona cap a ells, i un tir precipitat donà la victòria als palmesans (55-57).

El dissabte dematí es va organitzar una diada d'escoletes on els nostres nins, acompanyats per n'Ani Muñoz i els monitors, s'ho varen passar d'allò més bé.

Els preminis de'n Sebastià jugaren a Petra i arribaren un poc adormits, així que la primera part no va ser massa dinàmica. La segona part però, va ser una altra història, i es varen poder veure molt bones combinacions i accions a cistella.

El mini masculí rebia al Bàsquet Manacor i va encaixar una nova derrota (27-77). L'evolució de l'equip però, és evident, cada setmana es van veient jugadors que adquereixen nous aspectes tècnics i més valentia per disputar els partits.

El mini femení va fer que s'acabàs el matí amb un bon sabor de boca. I és que aquest equip no es cansa de guanyar. Aquesta vegada va ser contra un CIDE (63-33), què es va presentar molt motivat però es va anar desinflant per moments i les nostres varen aconseguir tancar-lis el marcador.

La Salle va rebre als nostres infantils amb una pressió a pilota molt intensa, com sol ser normal en ells. Això va posar el partit molt costa amunt als gabellins què, fins que el marcador no va estar tancat, no varen poder jugar còmodament a bàsquet (64-14).

El diumenge va ser un dia rodó per a l'Escolar, amb victòries dels dos cadets.

El cadet masculí rebien al Llucmajor i varen fer-se amb el partit amb un resultat molt ajustat, però molt satisfactori (51-49). Després de fer molta feina i estar amb sequera durant algunes jornades, els gabellins tingueren l'esperit guanyador i no es rendiren fins acabar el partit. Això es va juntar amb una feina defensiva molt important i així tenir més fàcil l'arribada a cistella. Una victòria que dona molta força per afrontar la recta final de la temporada.

I pel mateix camí i per no ser menys, també en resultaren vencedores l'equip cadet femení  en el seu primer partit de lligueta contra Eu Moll (41-35). Malgrat no encertar algunes cistelles fàcils, es varen crear molt bones opcions d'atac i la bona actitud durant tot el partit va fer més assequible que les nines d'en Lorenzo es fessin amb la victòria.