Els judokes del Reshinkan triomfen al Trofeu de l'Ajuntament d'Artà per a l'edat escolar 2015Diumenge passat,  día 26 d'abril,  al Poliesportiu Na Caragol d'Artà se van reunir els 188 nins i nines desplaçats de tots els indrets de Mallorca. Aquesta 20a edició va comptar amb la presència de les següents escoles de judo: Juníper Serra de Petra; de Manacor, la Puresa, Jaume Vidal, Es Canyar, Moli d'en Xema, Sa Graduada, Sa Torre, Simó Ballester i el Renshinkan; de S'Illot el Talaiot; de Sa Coma el Punta de n'Amer; de Sant Llorenç el Mestre Guillem Galmés; de Cala Millor, na Penyal; de Son Servera el Jaume Fornaris i el Renshinkan; de Capdepera s'Alzinar, S'Auba de Cala Rajada i el Renshinkan; i els amfitrions, el Col·legi Rosa dels Vents de la Colònia de Sant Pere i el Poliesportiu na Caragol d'Artà. A més van ser convidats l'Olimpic de Palma i el Mallorca Nord Judo de Pollença tant a l'apartat de competidors i com en el de demostració

Aquest Trofeu d'Artà es distingeix dels altres ja que aquest té dues modalitats diferents, l'exhibició tècnica de randori per a les edats de 3 als 7 anys i la competició reservada dels 8 fins als 15 anys. Els no interessats en competir tenen també les seves categories reservades en la modalitat exhibició. I com a novetat d'enguany l'organització ens va delectar simultaniejant combats de demostració amb els de competició, nou sistema que va ser del gust tant dels pares allà presents com dels propis esportistes. Sens dubte una vegada més vam tenir l'ocasió de veure el millor judo infantil en què el grup de nins i el de nines van ser els més aplaudits i van fer les delícies de tots els allà presents.

S'inicia el campionat amb les paraules de benvinguda per part del Sr. Batle Bartomeu Gili i tambè va ser l’encarregat  del lliurament de les distincions Sens dubte una brillant jornada on el Renshinkan va tornar a brillar amb una organització i unes posades en escena envejables i de primer ordre.