Aquesta setmana, va ser bastant complicada per tots els equips de bàsquet, ja que, tan sols L'INFANTIL MASCULÍ en va sortir victoriós, en un partit molt intens contra el Calvià (75-34), on els gabellins varen plantejar un matx molt seriós. La defensa va ser molt intensa, i això va provocar la comoditat en atac, aquestes combinacions varen fer gaudir al públic assistent.
 


En el cas del PREMINI MASCULÍ, no va disputar un partit massa còmode dins el Felanitx, no obstant, en aquesta categoria és on el partit és un entrenament més, i cada dia s'aprenen lliçons noves.
 
El MINI MASCULÍ va jugar dos partits la passada setmana. Ambdós amb derrota, dins Santa Mònica (54-16) i dins San Agustí (41-11). Tenim un equip que, malgrat ser molt tendres i novells en la competició, tenen il·lusió d'aprendre en cada entrenament, i enfronten amb valentia els partits.
 
Per altra banda, el MINI FEMENÍ va rebre al Manacor, i el visitant va marcar el ritme de joc des del primer moment (47-70). L'Escolar va plantejar una defensa massa fluixa i un atac desdibuixat, on tan sols, dues o tres jugadores donaren la cara. Es decidiren a jugar un bon bàsquet, en dos parcials, però no foren suficients per endur-se'n la victòria.
 
Els CADETS ompliren la jornada del diumenge. En primer lloc el MASCULÍ què s'enfrontava a l'Esporles (55-58), i la victòria se'ls va escapar només per 3 punts. En un partit on els nostres, es presentaren amb algunes baixes. Seguídament, el FEMENÍ rebia a les segones classificades de la seva lliga: Sa Cabaneta (29-42). Bona actitud, amb la que es presentaren les nostres nines, què han fet un canvi d'intensitat notable, en aquestes dues darreres setmanes. I així es va lluitar el partit fins al final.
 
Els més grans de casa nostra, el SÈNIOR MASCULÍ, es desplaçaren a ca'ls veïns de Son Servera, i tornaren a casa amb derrota (66-59). Algunes baixes i la falta d'encert d'alguns jugadors importants, varen fer la contra per poder fer-se amb la victòria. No obstant, cal destacar la bona anotació del jugador Biel Tous.
 
 
 
PARTITS PRÒXIMA JORNADA (20 al 22 de març)
 

* DIVENDRES 20

Premini At. Escolar - Bàsquet Petra
18:30h a Capdepera

Bàsquet Cide - Sènior Masculí Bolero
20:30h a Palma

* DISSABTE 21 

Escoletes de Bàsquet
10:00h a Manacor

CB Binissalem - Mini femení  Mama Pizza
10:30h a Binissalem

Mini masculí Noah's  - Ciutat d'Inca 
10:00h a Capdepera

Infantil Femení Noah's - CB Esporles 
12:00h a Capdepera

CB Madre Alberta - Infantil masculí O sole mio
18:30h a Palma

* DIUMENGE 22

CB Consell - Cadet masculí Firstsun
10:00h a Consell

Cadet Femení Aldi Perfums  - Joan Capó
12:00h a Capdepera