inici

Cap Vermell

Albert Mira i Caitlin Bradley campions del III Duatló Cala Rajada

Modesta participació en una cursa que aspira a més; a continuació tengué lloc la I cursa per la dona.


Albert Mira completà el recorregut en 1h.14: 53, avantatjant en un minut a Paco Ruiz (Club Esportiu Garden Hotels); Joan Noguera (CN Llucmajor-Sport) va ser tercer amb un crono de 1h.16: 01

Els atletes van haver de recórrer un total de sis quilòmetres de cursa a peu, 25 en bicicleta de muntanya i altres tres quilòmetres finals a peu. Aquestes tres primeres fotos corresponen als tres primers classificats entrant a meta.


 Paco Ruiz (Club Esportiu Garden Hotels)


Joan Noguera (CN Llucmajor-Sport)

Una prova molt dura, amb constants pujades i baixades en cursa i alguns revolts perillosos amb bicicelta que impedien mantenir un ritme constant. El temps acompanyà, tot i que els participants, a la baixada de l'autovia Joan Carles I tenien el fred vent de nord de cara.

Albert Mira dominà la cursa amb autoritat. A continuació el podem veure com fa el darrer canvi de bicicleta a carrera a peu.Amb tot, la prova resultà molt disputada i visualment molt atractiva, per bé i que tampoc hi hagué un públic molt nombrós. Aquí en teniu una mostra gràfica.
L'organització del Club Ciclista Capdepera i l'Ajuntament de Capdepera, amb el patrocini de Pasta Pasta, fou molt bona. És una llàstima que l'esforç d'organització no es vegi compensat amb una participació més nombrosa. Així i tot, cal recordar que només es tracta de la tercera edició i, si es consolida, és una prova amb futur.

Ens han arribat algunes queixes de l'excés de carreteres tancades per a tan pocs corredors, sobretot la carretera que va a sa Font de sa Cala, sense deixar altre accés, però cal recordar la importància de la seguretat dels corredors, especialment els ciclistes que circulen per trams urbans.Quan a la participació local, no fou molt nombrosa, però quedaren ben classificats.

Masculí M40
1r manuel Emilio Diaz (1:17:14)
2n Juan Tur (1:18:52)
3r Pedro Pou (1:19:24)Masculí M50
1r Leandro Pérez (1:28:15)
2n Andreu Jaume Blasco (1:37:02)
3r Antonio Estarellas (1:39:30)Masculí per equips

1r Fernando i Daniel  Mingorance (1:27:31)
2n Miquel Ferrer i Alexander Brempel (1:27:48)
3r Juan Francisco Macarro  i Juan Ferrer (1:32:53)Pòdium local

El primer local en arribar va ser Antoni Morey (Club atletisme Artà) que arribà en la 17a posició amb un temps de 1_19_16. El segon va ser Tomà Vizueta (C C Capdepera) , en 27a posició i un temps de 1:23:11. El tercer va ser José Manuel Paniagua (CC Capdepera) que arribà en la 33a posició i un temps de 1:25:29.En fèmines, Cailtin Bradley (Best Med) va completar la prova en 1h.30: 54, entrant en el lloc 46 de la general i avantatjant a Antònia Puertollano (Club Triathlon Alcúdia Sport) en gairebé sis minuts (1h.36: 55). La tercera posició va ser per Antònia Estarellas (Bimont-CC Andratx.es) amb un temps de 1h.39: 30.Guanyadors absoluts:

1r Albert Mira (1:14:53)
2n Paco Ruiz García (1:15:50)
3r JUan Nogueras Tomàs (1:16:06) 


La classificació general

Després de la III Duatló de Cala Rajada, va tenir lloc la I Cursa per la dona, una caminada des de la plaça Castellet fins a Son Moll. L’objectiu de la cursa era la sensibilització amb la dona amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la dona, tot i que no es va fer cap menció especial ni se llegí cap comunicat o declaració. 


Poca participació, alguns corrent i d’altres caminant, en una convocatòria que encapçalaren dues regidores i que en un futur hauria de ser multitudinària, amb objectius clars tan festius com reivindicatius.

 


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans: 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar