Santa Eugènia, 1

PREFERENT

Escolar, 2 - Santa Eugènia Atlètic, 1

Gols : Vadó i Abdoulaye Sow.

L'Escolar, després d'acumular una ratxa de set partits fora conèixer la victòria, durant els quals només va sumar 2 punts de 21 possibles, a la fi va aconseguir retrobar-se amb 3 punts que aquest pic es quedaren a Capdepera. Els verds, arribaven a aquest partit en zona de descens i, amb la suposada pressió que crea aquesta situació de nirvis, tocava jugar contra un dels equips revelació de la lliga, el recentment ascendit Santa Eugènia, que es trobava en posicions de lligueta

El partit va ser molt disputat i no hi va haver un domini clar per part de cap dels dos equips, sinó que les jugades d'atac s'anaven alternant a cada àrea. A cada moment de partit, un equip creava més perill que l'altre, i en una d'aquestes situacions, arribant al quart d'hora de la segona part, Vadó va fer el gol que posava l'Escolar per davant. Després d'aquest gol, l'equip del Pla de Mallorca va gaudir de moltes ocasions per remuntar el marcador, però el porter local, Peret, va fer aturades de mèrit que ho impediren, fins que en un córner, un jugador rival, sense cap marca i a plaer, en el primer pal, va fer de cap el gol del empat.

Però en Es Figueral hi sol haver partits molt emocionants i els verds, amb el que se jugaven, van lluitar fins al darrer minut. I va ser en aquest instant quan Isma va treure una falta ràpidament, amb picardia, a banda, a Joan Aso (que havia sortit a la segona part); aquest, amb un centre precís, posà la pilota a Abdoulaye, qui va fer el gol de la victòria final. Era el darrer minut de partit.

Victòria que dóna tranquil·litat i moral als verds, els quals ara tenen dos partits contra equips de la seva lliga com són el Murer i el coer Port de Sóller.

JUVENIL

Son Cladera B, 1 – Escolar, 3

Gols : Lluís Crespo, Pablo Milan i Oliver Schnapauff

L'equip d'en Jeroni Adrover va visitar al coer de la classificació, el qual no va posar les coses gens fàcils als verds, ja que als 10 segons de partit ja es trobaven amb un 1-0 en contra. Però abans que s'arribàs al descans, en un rebuig, Oliver va fer l'empat en el marcador. Just iniciada la segona meitat, els gabellins es posaren per davant al marcador, gràcies al gol de Lluís Crespo, i finalment, quan quedaven 10 minuts per al final, Pablo Milan s'encarregaria de sentenciar. A destacar que l'Escolar va acabar el partit amb dos jugadors menys, amb les expulsions de Miquel Llinàs i Lluís Crespo.

CADET A

Alaró, 2 – Escolar, 1

Gol : Colau Sureda

Primera ensopegada lliguera de l'equip de n'Ángel, que fins aquest partit contava els seus partits per victòries i compartia l'honor de la imbatibilitat amb el Colegio San Pedro. Ara encara manté el lideratge, però amb un partit més que els col·legials, tots dos equips amb els mateixos punts.

CADET B

Descansa

INFANTIL A

Escolar, 2 - San Francisco, 3

Gols : Mario Navarro 2

Des del primer moment, el partit es va posar costa amunt per als gabellins, ja que en 5 minuts perdien 0-2. Això va provocar que els verds s'espavilassin i donassin senyals de reacció, però sense provocar perill a l'àrea dels palmesans. A la segona part es va canviar el guió i començà un altre partit, ja que l'Escolar, amb més actitud i esforç va aconseguir igualar el marcador, amb dos gols d'en Mario Navarro. Després del segon hi va haver l'ocasió de fer el tercer gol i culminar la remuntada, però va ser a l'inrevés i en una de les poques ocasions de les quals va gaudir el San Francisco, va fer 2-3 final.

INFANTIL B

Felanitx, 7 - Escolar B, 1

Gol : Miquel Lliteras

Partit gris de l'Infantil B, que no va ser ni l'ombra del que venia demostrant fins ara. Va ser un partit en què l'Escolar va gaudir d'algunes ocasions, però no les suficients per guanyar el partit. El Felanitx, a base d'ocasions i joc, va dominar a l'equip de Miquel Bordoy en tot moment.

ALEVÍ A

Manacor, 12 – Escolar, 0

Partit dominat des de l'inici pels manacorins, que demostraren que juguen a una altra lliga que l'Escolar, lluitant per objectius més ambiciosos que els verds. No oblidem que el Manacor es troba en segona posició de la taula, lluitant amb el Mallorca pel títol. Clara superioritat de l'equip local.

ALEVÍ B

Escolar B, 3 - Atlètic Son Caliu, 4

Gol : Sergi Garcia, Alvaro Ramos i Jordi Salas

Partit emocionant el que ens va oferir l'equip Aleví B, que va lluitar fins al darrer minut per aconseguir el primer punt en el seu caseller.

BENJAMÍ A

Artà B, 1 – Escolar, 13

Gols : Enric Mena 6, Miquel Manrique 3, Adria Manel López, Jaume Miquel, Sergi Vives i Toni Garriga

Partit guanyat per golejada per l'equip d'en Jaume Mayol, que ja acumula 5 partits seguits guanyant i afirmant-se en la zona noble de la classificació.

BENJAMÍ B

Escolar, 5 - Cala d'Or, 6

Gols : Rafael Fernandez 2, Marti Recio, Toni Garriga i en propia porta

A l'Escolar se li va fer curt el partit, ja que faltant 5 minuts va escurçar el marcador d'un 2-6 al 5-6 final. Els menuts ho intentaren fins a darrer alè.