Amb una mica de retard us presentam els resultats dels gabellins i gabellines participants la I Trail Serverina

Diumenge dia 23 de novembre va tenir lloc a Son Servera la primera edició de la Trail Serverina, organitzada pels nostres companys del club excursionista Camina, Caminaràs. Aquesta primera edició va ser tot un èxit tant de participants (van haver de limitar els corredors a 500)  com d'organització.

Tot va anar com una seda: la recepció, la senyalització del recorregut, els avituallaments, els i les corredores... tothom quedà content.

Cal fer una menció especial als col·laboradors que s'implicaren de valent per què tot sortís perfecte, al capdavant dels quals va estar Toni Servera Monjo. Gràcies a tots: voluntaris, policia local i protecció civil.

Pel que fa a les curses hi havia dues programades: una trail de 15 quilòmetres amb pujades a Na Penyal i Sa Font i una cursa de nòrdic de 8 quilòmetres. La sortida i arribada va ser en el poliesportiu de Son Servera.

Pel que fa a la marxa nòrdica hi va haver una molt bona participació gabellina amb presència dels grups de marxaires de Myotragus i Pajaro's Team. En total participaren 41 marxaires i no hi hagué cap abandó. A destacar la segona classificació de Suso Rexach i la tercera de Ma Dels Àngels Alzina.