Les finals de les Balears, tant femenina com masculna, en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, al costat de la final júnior masculina, es van celebrar a Palmanova, el cap de setmana del 4 al 6 de setembre. Després de les finals, es va dur a terme el lliurament de trofeus, a les mateixes instal·lacions del Guillermo Vilas Tennis Academy.

Van disputar les finals els 16 millors classificats dels set tornejos disputats al llarg de la geografia de les Illes Balears.

Jordi Bou, en categoria Infantil (la seva categoria), va vèncer en els tornejos de Peguera, cala Blava i Manacor; va ser subcampió en els de Ciutadella (Menorca) i Santa Ponça, i no participà en els tornejos de Maó i d'Eivissa. Tot plegat li va permetre quedar el primer de la categoria. Li faltava guanyar el Màster, i així ho va, arrodonint una excel·lent temporada.

A la final del Màster, després d'una autèntica marató de partits, va guanyar al formenterenc Gerard Escandell.

Un cop classificat per a la final del Màster d'infantils, en Jordi també participà en els tornejos de cadets, en què va guanyar a cala Blava i va ser semifinalista a Ciutadella, cosa que li va permetre classificar-se igualment per jugar el Màster d'aquesta categoria, on va perdre en semifinals contra qui sen seria el campió, Juan Bautista.


Els finalistes de totes les categories

   

Un cop finalitzada la temporada i després d'aquests resultats més que satisfactoris, en Jordi es prepara per jugar els tornejos internacionals U14 i U16 que se celebraran en el Beach Club Font de Sa Cala de Capdepera (a partir del 15 de setembre) i en el Guillermo Vilas Tennis Academy de Palmanova

best