Neus Pou del Judo Reshinkan inicia un nou curs al Centre de Tecnificació


 
Aquest curs passat ha estat un any molt profitós per Neus, arribant a la final pràcticament en totes les copes d'Espanya categoria júnior, a més aconseguint medalla de bronze a la final nacional sub 21 i 5 º posició en la categoria absoluta. Ella a vingut de vacances a la seva ciutat natal, Manacor, i  entrenant dia a dia al club que l'ha vista créixer, el Renshinkan. De vegades l'hem vista al Reshinkan de Cala Rajada i hem pogut comprovar el nviell que ha aconseguit. Amb ella hem tingut aquesta xerrada perquè ens comenti les seves impressions d'entrenar a un centre d'alt nivell, un dels millor de tot l'estat nacional



- Com ha estat aquest any fora de Mallorca?
- A nivell esportiu, en principi bastant dur. En el Renshinkan entrenava diàriament dues hores, i quan vaig arribar a València els entrenaments eren de 4 hores diàries.
A nivell personal pensava que seria més difícil, estic estudiant i no m'enyor molt, ja que m'he trobat molt a gust amb la gent d'allà


- Com és això de 4h diàries?
- Doncs els matins, físic, al gimnàs o bé a la pista. dues hores, i la tarda, judo al tatami, dues hores més.

- Quin nivell de judo vas trobar, allà?
- Un nivell molt alt, ja que tots els esportistes d'aquest centre són medallistes nacionals, la gran majoria campions d'Espanya i bastants d'ells amb medalles internacionals.

- Et va costar molt adaptar-te a aquest nivell?
- Sí, molt, encara que aquí entrenava diàriament, allà, sent un centre de tecnificació, el nivell és molt alt i diàriament tornava a la residència molt cansada.

- Com va ser el teu canvi de nivell?
- Quan vaig partir l'any passat jo tenia una bona base. Allà, amb un nivell tan alt, vaig aprendre moltes coses diferents a nivell de competició i vaig millorar molt el que ja sabia.

- D'on són els competidors d'aquest centre?
- D'arreu del territori nacional, País Basc, Andorra, Andalusia, Canàries, França, Castella i Lleó, Aragó, Astúries, Extremadura, Múrcia, València, i jo com a única balear.

- Objectius d'aquest any?
- Quedar campiona júnior i aconseguir medalla sènior a les finals nacionals.

Sort, Neus, esperam que puguis complir els objectius esportius i personals que t'has posat.