inici

Cap Vermell

Conversa amb Neus Pou

Neus Pou del Judo Reshinkan inicia un nou curs al Centre de Tecnificació


 
Aquest curs passat ha estat un any molt profitós per Neus, arribant a la final pràcticament en totes les copes d'Espanya categoria júnior, a més aconseguint medalla de bronze a la final nacional sub 21 i 5 º posició en la categoria absoluta. Ella a vingut de vacances a la seva ciutat natal, Manacor, i  entrenant dia a dia al club que l'ha vista créixer, el Renshinkan. De vegades l'hem vista al Reshinkan de Cala Rajada i hem pogut comprovar el nviell que ha aconseguit. Amb ella hem tingut aquesta xerrada perquè ens comenti les seves impressions d'entrenar a un centre d'alt nivell, un dels millor de tot l'estat nacional- Com ha estat aquest any fora de Mallorca?
- A nivell esportiu, en principi bastant dur. En el Renshinkan entrenava diàriament dues hores, i quan vaig arribar a València els entrenaments eren de 4 hores diàries.
A nivell personal pensava que seria més difícil, estic estudiant i no m'enyor molt, ja que m'he trobat molt a gust amb la gent d'allà


- Com és això de 4h diàries?
- Doncs els matins, físic, al gimnàs o bé a la pista. dues hores, i la tarda, judo al tatami, dues hores més.

- Quin nivell de judo vas trobar, allà?
- Un nivell molt alt, ja que tots els esportistes d'aquest centre són medallistes nacionals, la gran majoria campions d'Espanya i bastants d'ells amb medalles internacionals.

- Et va costar molt adaptar-te a aquest nivell?
- Sí, molt, encara que aquí entrenava diàriament, allà, sent un centre de tecnificació, el nivell és molt alt i diàriament tornava a la residència molt cansada.

- Com va ser el teu canvi de nivell?
- Quan vaig partir l'any passat jo tenia una bona base. Allà, amb un nivell tan alt, vaig aprendre moltes coses diferents a nivell de competició i vaig millorar molt el que ja sabia.

- D'on són els competidors d'aquest centre?
- D'arreu del territori nacional, País Basc, Andorra, Andalusia, Canàries, França, Castella i Lleó, Aragó, Astúries, Extremadura, Múrcia, València, i jo com a única balear.

- Objectius d'aquest any?
- Quedar campiona júnior i aconseguir medalla sènior a les finals nacionals.

Sort, Neus, esperam que puguis complir els objectius esportius i personals que t'has posat.

 Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans: 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar