Xisco Vives tornà a ser el primer de la seva categoria, M50

Dia 1 de juny se va celebrar la prova IRONTRIMALLORCA a Cala Millor. En total s'apuntaren 241 corredors a la categoria olímpica i 90  a la mitja distància, amb participació, de tres corredors gabellins amb desiguals resultats. No cal dir que just acabar aquestes proves és tota una proesa, i més quan s'afegiren algunes dificultats com la mala mar (que obligà a retirar-se a alguns participants) i o el vent per la prova de bicicleta.

El corredor Xesc Vives va participar a la modalitat olímpica quedant una vegada més campió a la seva categoria. Va fer un temps total de 2 hores, 29 minuts i 10 segons. Va entrar en el lloc 35 de la general i, com hem dit, va ser el primer classificat M50.

En Jose Manuel Paniagua participava a Mitja distància i arribà en el 25è lloc fent un temps total de 05:08:48
En Xisco Nebot també participà a la mitja distància i va arribar el 38è amb un temps totals de 05:26:08. Cal dir que des del primer moment va tenir problemes amb la seva bicicleta, la qual cosa dificultà el seu rendiment.

Per donar-vos una idea de la duresa de la prova dir-vos que la IRONTRIMALLORCA, celebrada dia 1 de juny a Cala Millor, té dues modalitats amb aquestes distàncies:
A) OLIMPIC 51,5: 1500m natació + 40 Km en bicicleta de carretera + 10 Km carrera a peu.
B) MITJA DISTÀNCIA 113: 1900m natació + 90 Km bicicleta + 21 Km carrera a peu.

Com hem comentat al principi la prova de natació es va fer a la platja de Cala Nau amb unes condicions gens favorables, realment el vent i les ones van fer la prova prou complicada fins el punt que alguns triatletes van abandonar la prova per l'estat de la mar. D'altra banda la prova de bicicleta també va ser prou dura per l'intensitat del vent. El circuit anava de Cala Millor a Manacor per la carretera de Son Carrió.
La carrera a peu va tenir dos trams ben diferents. EL primer pel la zona del castell de la Punta de n'Amer i el segon pel passeig marítim de Cala Millor.

Enhorabona triatletes gabellins que aconseguiren acabar la prova.