El passat diumenge dia 15 de juny, tota la família de l’Atlètic Escolar es va reunir al poliesportiu per cloure la temporada 2013-2014 amb una petita festa i un dinar.

L’acte dirigit pel president del club, Lorenzo Baltasar,  va voler ser un petit homenatge a tots els jugadors dels diferents equips pel seu esforç durant la temporada, i molt especialment per l’equip de minis que ha resultat campió de la seva lliga.

No va faltar tampoc el record al company Chan, el qual també rebé el seu trofeu a mans del seus germans i l'homenatge de tots els jugadors que estamparen la seva signatura a un mural que quedarà per sempre penjat al poliesportiu juntament amb la seva camiseta del número 6.
 

El president a la seva intervenció donà les gràcies a tots els jugadors, entrenadors, delegats, i als membres de la junta directiva i especialment als patrocinadors, que fan que sigui possible seguir endavant. Per la seva part en Guillermo Mir com a coordinador esportiu, lloà la importància de l’esforç i la constància en el treball tant de jugadors, com entrenadors i la felicitat per l’èxit aconseguit per l’equip mimi, després de proclamar-se guanyador absolut de la seva categoria. També tingué paraules d’agraïment pels jugadors i jugadores cedits pel club Bàsquet Artà (representat pel seu president Joan Ramón), que aquesta temporada han jugat a qualque equip de l’Atlètic Escolar

 

Després dels parlaments de varis dels entrenadors i de qualque jugador en nom de la resta de companys, cada un d’ells rebé de mans del president un trofeu recordatori i una fotografia oficial del seu equip, i seguidament es feren una darrera fotografia d’equip com a cloenda.

La festa acabà asseguts a taula amb un bon dinar de torrada, i un bons postres de gelat amb xurros.

Que sigui per molts anys l’Atlètic Escolar!